Χελάκης: «Ξεχαρβαλωμένος Παναθηναϊκός με Σλάβια - Να προσεύχεται ο Ιβάν να...»

Χελάκης: «Ξεχαρβαλωμένος Παναθηναϊκός με Σλάβια - Να προσεύχεται ο Ιβάν να...»

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Χελάκης σχολιάζει το επικείμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα γράφει στη Sportday:

Ας τα βάλουμε κάτω: ο Σπόραρ με δύο-τρεις προπονήσεις. Ο Βέρμπιτς χωρίς δικαίωμα συμμετοχής. Απόντες απ’ τις τελευταίες προπονήσεις, λόγω ίωσης ο Παλάσιος, ο Αίτόρ, ο Χουάνκαρ και ο Ιωαννίδης.

Ο Παναθηναϊκός πάει να παίξει το πρώτο κρίσιμο ευρωπαϊκό παιχνίδι του μετά από πέντε χρόνια σχετικά ξεχαρβαλωμένος.

Η κατάσταση, στην οποία βρίσκεται μέχρι σήμερα, είναι εξαιρετικά προβληματική.

Μπορεί τη βδομάδα που πέρασε να έκλεισε δύο σημαντικές μεταγραφές με τους δύο Σλοβένους επιθετικούς, αλλά αυτό δεν σημαίνει και πολλά πράγματα εν όψει της μεθαυριανής αναμέτρησης κόντρα στη Σλάβια Πράγας.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πρέπει να προσεύχεται ώστε να είναι ετοιμοπόλεμοι οι τέσσερις με την ίωση και να μπορεί να του δώσει ορισμένα πράγματα ο Σπόραρ.

Με άλλα λόγια, ενώ τώρα επικρατεί σχετική ευφορία από τις δύο μεταγραφές, η ομάδα που θα εμφανισθεί μεθαύριο στο γήπεδο θα έχει-όπως και να το κάνουμε-χτυπητές ελλείψεις. Πιο σημαντική απ’ όλες αυτή του δημιουργικού χαφ, που δεν έχει βρεθεί και δεν έχει έρθει ακόμα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News