Χελάκης: "Αυτή η αλλαγή στοίχισε στον Παναθηναϊκό"

Χελάκης για Μπερνάρ: "Κάτω από ομαλές συνθήκες... θερμοκρασίας δύσκολα θα ερχόταν"

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Χελάκης σχολιάζει τκν αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα γράφει στη SportDay:

O Παναθηναϊκός χτυπήθηκε δύο φορές απ’ την ατυχία στα παιχνίδια του με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο. Στο πρώτο παιχνίδι έχασε λόγω ενοχλήσεων του Κουρμπέλη.

Μόλις έγινε αναγκαστική αλλαγή, το γήπεδο στην Τούμπα… κατηφόρισε κι ο ΠΑΟΚ πήρε μία καθαρή νίκη με 2-0. Χθες, στο δεύτερο παιχνίδι στη Λεωφόρο, έχασε τον Μπερνάρντ.

Μέχρι εκείνο το σημείο οι “πράσινοι” ήταν κυρίαρχοι κι έδειχναν ικανοί να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ, ώστε να οδηγήσουν την υπόθεση της πρόκρισης στην παράταση.

Λίγο πριν αποχωρήσει απ’ το γήπεδο ο Βραζιλιάνος, είχε διασχίσει σαράντα μέτρα με την μπάλα και είχε σερβίρει ένα έτοιμο γκολ, αλλά ο Σπόραρ σούταρε απελπιστικά άστοχα. Σε δύο ματς ο Παναθηναϊκός έχασε δύο παίκτες και με την απώλειά τους έχασε και τον έλεγχο των παιχνιδιών…

Οι “πράσινοι” το πάλεψαν όσο μπορούσαν, αλλά οι ενοχλήσεις του Μπερνάρντ δημιούργησαν πολύ μεγάλο πρόβλημα στη ραχοκοκαλιά της ομάδας και δεν τους άφησαν μεγάλα περιθώρια να επιχειρούν την ανατροπή.

Ωστόσο, οι φίλαθλοι στις εξέδρες έμειναν ικανοποιημένοι απ’ την προσπάθεια κι ανανέωσαν την πίστη τους στην ομάδα. Οι οπαδοί το πίστευαν ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα.

Αν συνέλθουν οι τραυματίες κι ο Μαντσίνι αποδώσει τα προσδοκώμενα, ο Παναθηναϊκός θα το πάει μέχρι το τέλος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News