Χελάκης: "Από πρωταγωνιστές κομπάρσοι, ανίκανοι να καθορίσουν τη μοίρα του Παναθηναϊκού"

Χελάκης: "Από πρωταγωνιστές κομπάρσοι, ανίκανοι να καθορίσουν τη μοίρα του Παναθηναϊκού"

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Χελάκης, σχολιάζει με αιχμηρό τρόπο την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΣ Γιάννινα, κάνοντας λόγο για ανίκανους παίκτες, που από πρωταγωνιστές στην πρεμιέρα, χθες δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν το τριφύλλι.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην SportDay:

Για πάμε λιγάκι ψύχραιμα. Στην πρεμιέρα με τον Απόλλωνα γράφαμε ύμνους όλοι μας για τον Ματέους Βιτάλ και το εντυπωσιακό ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τώρα πρέπει να κάνουμε το ίδιο για τον Περέα.

Ο Κολομβιανός… άστραψε και βρόντηξε στους «Ζωσιμάδες» παίρνοντας παραμάζωμα τον Χουάνκαρ και όποιον πήγαινε να τον αναχαιτίσει. Όταν ήρθε στον Παναθηναϊκό τον σύστησαν ως σέντερ φορ. Στον Βόλο πέρυσι και φέτος στον ΠΑΣ καταλάβαμε ότι μάλλον εξτρέμ είναι. Ό,τι και να είναι πάντως χτες έκανε πάρτι με την «πράσινη» άμυνα και την έκοψε φέτες.

Όσο για τον Βιτάλ, λίγα πράγματα. Κι ο σκόρερ Καρλίτος ακόμα λιγότερα. Οι πρωταγωνιστές της περασμένης Κυριακής μεταβλήθηκαν σε κομπάρσους ανίκανους να καθορίσουν τη μοίρα της ομάδας τους και να νικήσουν τον Λοντίγκιν… Έξι νίκες σε έξι παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό έχουν οι Γιαννιώτες.

Ούτε ο Χριστοβασίλης θα το πίστευε αν του το έλεγαν. Και μη βιαστεί κανείς να πει πως ο Παναθηναϊκός είναι νέα ομάδα που τώρα φτιάχνεται. Το ίδιο ακριβώς είναι κι ο ΠΑΣ του κόουτς Μεταξά. Κι όπως δεν γίνεται να λέμε ότι ο ΠΑΣ πάει για πρωτάθλημα, άλλο τόσο δεν μπορούμε να λέμε ότι έγινε ομάδα για μεγάλα πράγματα αυτή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News