Χελάκης για ΠΑΟΚ: «Αυτό δεν το κάνεις όταν έχεις απέναντί σου τον Γιοβάνοβιτς»

Χελάκης για ΠΑΟΚ: «Αυτό δεν το κάνεις όταν έχεις απέναντί σου τον Γιοβάνοβιτς»

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Χελάκης στέκεται στο λάθος του Λουτσέσκου και τον Γιοβάνοβιτς, ο οποίος αξιοποιεί κάθε λεπτομέρεια.

Αναλυτικά όσα γράφει η Sportday:

Τι ήταν άραγε; Μία ακόμα καλή εμφάνιση του Παναθηναϊκού ή μήπως μία αποκάλυψη των μεγάλων αγωνιστικών αδυναμιών του ΠΑΟΚ; Όταν έρχεται “διπλό” σε ντέρμπι και μάλιστα με ανατροπή, η συζήτηση πάει αναπόφευκτα στον νικητή.

Το κείμενο που ακολουθεί θα ασχοληθεί με τον χαμένο. Ο ΠΑΟΚ φανέρωσε τα μεγάλα αγωνιστικά του προβλήματα, στα οποία έρχεται να προστεθεί και μία σύγχυση που φαίνεται να έχει καταλάβει τον προπονητή του.

Το να βάζεις τον Μπίσεσβαρ σέντερ φορ όταν θέλεις να γυρίσεις το σκορ, συνιστά πρόβλημα. Το να ισχυρίζεσαι μετά το τέλος του αγώνα ότι η ομάδα σου είχε ευκαιρίες κι άξιζε να νικήσει, σημαίνει ότι δεν παρακολουθούσες το ματς!

Τα σημειώνω όλα αυτά με την απαραίτητη διευκρίνηση ότι ο Λουτσέσκου είναι πολύ καλός προπονητής, που σφράγισε με την παρουσία του την επιστροφή του ΠΑΟΚ στην κορυφή.

Όπως συμβαίνει με τους προπονητές και τα… ομόλογα, η περσινή τους απόδοση δεν εξασφάλισε τη φετινή. Δεν φταίει ο Λουτσέσκου αν η ομάδα έμεινε χωρίς σέντερ φορ κι ένα καλό “δεκάρι”…

Όταν γνωρίζεις ότι η άμυνά σου είναι αργή, δεν την τοποθετείς είκοσι μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή και δεν το κάνεις όταν έχεις απέναντί του έναν προπονητή σαν τον Γιοβάνοβιτς, που ξέρει να βγάζει α’ τη μύγα… ξύγκι κι αξιοποιεί και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News