Χελάκης: «Εμφανίσεις σαν τη χθεσινή δεν εγγυώνται κορυφή»

Χελάκης: «Αυτές τις μεταγραφές κάνει ο Γιοβάνοβιτς, όχι για να μην γκρινιάζουν οι οπαδοί»

Ο Γιώργος Χελάκης μέσω της εφημερίδας «Sportday» σχολίασε την εικόνα του Παναθηναϊκού τον τελευταίο καιρό, ενώ ανέφερε πως τέτοιες εμφανίσεις δεν μπορούν να εγγυηθούν κορυφή για καμία ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να πήρε τη νίκη κόντρα στη Λαμία με 2-0 στη Λεωφόρο, ωστόσο η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν ήταν όσο καλή έπρεπε. Οι πράσινοι για ένα ακόμα παιχνίδι παρουσίασαν προβλήματα και αν μη τι άλλο δείχνουν ότι δεν μπορούν να βρουν μια ισορροπία στην απόδοσή τους.

Μάλιστα ο γνωστός δημοσιογράφος, Γιώργος Χελάκης, ανέφερε μέσω της εφημερίδας «Sportday» πως οι πράσινοι με τέτοιες εμφανίσεις δεν μπορούν να θεωρούν ότι θα διεκδικήσουν με καλές πιθανότητες την πρώτη θέση που δίνει και τον τίτλο στο τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο δημοσιογράφος:

Μπήκε ο Φεβρουάριος κι ο Παναθηναϊκός πήρε μία βαθιά ανάσα. Νίκησε την ουραγό Λαμία και (έστω προσωρινά) πέρα-, σε πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας. Η κατάσταση ήταν τέτοια στην 6 ομάδα, που αυτό που ενδιέφερε ήταν οι τρεις βαθμοί. Ηρθαν οι βαθμοί κι ο Γιοβάνοβιτς έχει τον χρόνο, χωρίς ιδιαίτερη πίεση, να διορθώσει τα κακώς κείμενα και να βελτιώσει την αγωνιστική εικό-να της ομάδας του. Χθες στη Λεωφόρο φάνηκε καθαρά πως υπάρχουν πολλά πράγματα, τα οποία επείγει νη διορθωθούν. Ο Παναθηναϊκός πήρε αυτό που είχε απόλυτη ανάγκη, πήρε βαθιά ανάσα και χρόνο ώστε να δουλέψει για να βελτιωθεί. Ο Γιοβάνοβιτς έχει μπόλικη δουλειά να κάνει ώστε να επαναφέρει τον Παναθηναϊκό εκεί που ήταν πριν απ’ τη διακοπή. Εμφανίσεις σαν τη χθεσινή δεν εγγυώνται ότι η ομάδα του μπορεί να κρατηθεί στο ρετιρέ της βαθμολογίας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News