Χελάκης: «Εφεύρεση η αποβολή στον Παλάσιος-Κατέρρευσε ο Παναθηναϊκός»

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Χελάκης σχολιάζει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Σλάβια Πράγας.

Αναλυτικά όσα γράφει στη SportDay:

Ήταν στραβό το κλήμα, λόγω των πολλών ελλείψεων του Παναθηναϊκού, ήρθε και ο διαιτητής και το… έφαγε ο ανεκδιήγητος Μπουκέ. Αυτό που έκανε ο διαιτητής με τον Παλάσιος ήταν επιεικώς απαράδεκτο. Η δεύτερη κίτρινη κάρτα αποτελεί εφεύρεση.

Ο παίκτης των «πρασίνων» μπαίνει στην περιοχή, ο αμυντικός του κάνει τάκλιν καθαρά πάνω στη μπάλα. Ο Παλάσιος βρίσκει τα πόδια του αμυντικού παίκτη, σηκώνεται σχεδόν αμέσως χωρίς να ζητήσει τίποτα και ο διαιτητής δείχνει δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο.

Η καταδικαστική απόφαση στέρησε τη δυνατότητα από τους «πράσινους» να παίξουν στα ίδια το ματς, όπως γινόταν μέχρι εκείνη τη στιγμή και δεν είχαν κινδυνεύσει παρά ελάχιστα.

Αν στο πρώτο ημίχρονο την απογοήτευση τη δοκιμάσαμε από τον διαιτητή, στο δεύτερο τη δοκιμάσαμε από τον ίδιο τον Παναθηναϊκό. Μετά την αποβολή του κεντρικού αμυντικού της Σλάβια, αντί να βγει μπροστά και να διεκδικήσει κάτι στο παιχνίδι ουσιαστικά κατέρρευσε.

Η Σλάβια με το υπέρ της 2-0 είναι το ακλόνητο φαβορί. Δυστυχώς μέσα σε μία εβδομάδα δεν μπορεί να υπάρχει ουσιαστική βοήθεια από μεταγραφές. Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός οφείλει να κυνηγήσει την πρόκριση, έστω και αν ο Παλάσιος θα βλέπει το ματς απ’ την εξέδρα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News