Χειρουργείο για Μακέντα - Χάνει το υπόλοιπο της χρονιάς!

Από το Ντουμπάι... στη Μύκονο ο Μακέντα (pic)

Δυσάρεστα νέα προκύπτουν για τον Φεντερίκο Μακέντα, ο οποίος θα περάσει ίσως, από την πόρτα του χειρουργείου και θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για δύο μήνες.

Τίποτα δεν πάει καλά για τον «Κίκο» τη φετινή χρονιά στον Παναθηναϊκό. Πρώτα, έχασε τη θέση του στην ενδεκάδα με τον ίδιο να μην κάνει καλή προετοιμασία και τώρα, θα χρειαστεί όπως όλα δείχνουν… νυστέρι με αποτέλεσμα να χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς.

Εδώ και πέντε μήνες, ο Μακέντα αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αστράγαλο, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να αποδώσει τα προσδοκώμενα στο Τριφύλλι. Οι πόνοι δεν υποχώρησαν και το χειρουργείο είναι η πιο πιθανή πλέον λύση για τον Ιταλό επιθετικό, που έως τώρα έσφιγγε τα δόντια για να παίξει.

Τις επόμενες μέρες ο επιθετικός του Παναθηναϊκού θα αποφασίσει για το μέλλον του. Είτε θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου, θα του αφαιρεθεί οστό και θα μείνει εκτός μέχρι τα τέλη του Δεκέμβρη, είτε θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή και θα εξακολουθήσει να παίζει με ενέσεις.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News