Χέινς: «Θα κριθεί στην ενέργεια»

Χέινς: «Θα κριθεί στην ενέργεια»

Ο Μαρκίζ Χέινς μίλησε για την αναμέτρηση κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, στο κλειστό του ΟΑΚΑ (25/02, 21:15) και επεσήμανε πως η αναμέτρηση θα κριθεί στην ενέργεια που θα βγάλουν οι δύο ομάδες στο παρκέ.

Ο Μαρκίζ Χέινς υπογράμμισε πως η ενέργεια θα δώσει στον Παναθηναϊκό την ευκαιρία να νικήσει την Φενερμπαχτσέ στο παιχνίδι της Πέμπτης (25/2, 21:15) στο ΟΑΚΑ.

[ads2]

«Το παιχνίδι θα κριθεί στην ενέργεια. Θα πρέπει να βγάλουμε πολλή ενέργεια στο παρκέ, αυτή είναι που θα μας δώσει το παιχνίδι. Να παίξουμε δυνατά και να χρησιμοποιήσουμε την αθλητικότητά μας. Έχουμε περισσότερα κορμιά πλέον και θα πρέπει να παίξουμε με ενέργεια. Όσο παίζουμε με ενέργεια θα έχουμε και πιθανότητες να κερδίζουμε. Θα πρέπει να πιέζουμε συνεχώς στη μπάλα καθώς είναι μία ομάδα με ταλέντο και δύναμη στην επίθεση. Συνεπώς θα πρέπει να προσέξουμε πολύ στην άμυνά μας και να πιέσουμε πολύ στην μπάλα», δήλωσε ο Αμερικανός άσος.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News