Χατζηθεοδωρίδης: Σχεδόν διπλασιασμός αποδοχών - Το νέο συμβόλαιο

Χατζηθεοδωρίδης: Σχεδόν διπλασιασμός αποδοχών - Το νέο συμβόλαιο

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την Τρίτη (11/8) την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Την επίτευξη συμφωνίας για την επέκταση της συνεργασίας του με τον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός. Το συμβόλαιο του 22χρονου μπακ ολοκληρωνόταν το επόμενο καλοκαίρι, ωστόσο μετά τη νέα συμφωνία θα φορά τα πράσινα μέχρι το 2023.

Οι δε ετήσιες απολαβές του θα ανεβούν από τις 85.000 στις 150.000 ευρώ, ενώ με τα μπόνους μπορεί να προσεγγίσουν ακόμη και τις 200.000 ευρώ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτή την ανανέωση του συμβολαίου μου με τον Παναθηναϊκό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους στην ομάδα για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Κάνω τις θεραπείες μου και ανυπομονώ να επιστρέψω το συντομότερο στα γήπεδα και να καθιερωθώ.

Ήταν δύο χρόνια σκληρής δουλειάς, δύο χρόνια δύσκολα από τα οποία όμως μάθαμε πολλά. Πλέον η ομάδα πάει προς το καλύτερο και εγώ προσωπικά θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό προκειμένου να φέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει», δήλωσε ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης λίγο μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News