Χατζηθεοδωρίδης: «Εμπιστεύομαι τις κινήσεις του προπονητή μου»

Ζήτησε αλλαγή ο Χατζηθεοδωρίδης

Στην κατάσταση της ομάδας μετά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα αναφέρθηκε ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης…

Ο νεαρός παίκτης του Παναθηναϊκού τόνισε ότι το κλίμα στην ομάδα είναι καλό και ότι υπάρχει εγωισμός από την πλευρά των παικτών για να αλλάξει η κατάσταση.

Για την κατάσταση που επικρατεί στα αποδυτήρια μετά τα δυο αρνητικά αποτελέσματα :

”Η κατάσταση μπορώ να πω ότι είναι καλή. Σίγουρα σκεφτόμαστε την απόδοση που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια. Σίγουρα δεν είχαμε μια εικόνα που μας εκπροσωπεί ως ομάδα. Έχουμε αποδείξει ότι δεν είναι αυτή η εικόνα μας. Συνεχίζουμε όμως. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας, είμαστε ένα δυνατό γκρουπ και πιστεύω ότι θα τα πάμε αρκετά καλά σε όλη την χρονιά.”

Για την αιτία της αντιφατικής εικόνας των φιλικών και των δυο πρώτων επίσημων αγώνων :

”Πιστεύω πως ήταν απλά μια κακή μέρα. Γιατί όπως είπα και πριν και δεν έχουμε δει την ομάδα να βγάζει τέτοια εικόνα ως τώρα όσο καιρό είμαστε εδώ πέρα αυτό το γκρουπ. Πιστεύω ότι ήτανε μια κακή μέρα και θα το αφήσω εκεί.”

Για το παιχνίδι με τον Άρη :

” Σαν ομάδα δεν το βλέπουμε σαν διαφορετικό παιχνίδι. Όλα τα παιχνίδια είναι εξίσου σημαντικά. Είμαστε αρκετά συγκεντρωμένοι. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά και θα κάνουμε αυτό που είναι να κάνουμε σε κάθε παιχνίδι όποια ομάδα και να είναι αντίπαλος. Να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να επιστρέψουμε στις καλές μας εμφανίσεις.”

Για το που μπορεί να κριθεί το παιχνίδι :

” Σίγουρα πιστεύω ότι θα είναι δυνατό παιχνίδι. Θα υπάρχουν χώροι στο παιχνίδι να δημιουργήσουμε. Είμαστε αρκετά δυνατοί σ’ αυτό το κομμάτι και πιστεύω ότι θα έχουμε θετικά αποτελέσματα, γιατί εμπιστεύομαι αυτό το γκρουπ και είμαστε πολύ δυνατή ομάδα.”

Για το αν υπάρχει πίεση λόγω των προηγούμενων κακών αποτελεσμάτων :

”Δεν θα το έλεγα πίεση, αλλά εγωισμό που έχουμε όλοι οι παίκτες να νικάμε τα παιχνίδια. Κι αυτό θα κάνουμε και την Κυριακή στο παιχνίδι με τον Άρη.”

Για τον ξεχωρίζει κάποιον παίκτη από τον Άρη :

” Έχει αρκετά καλούς παίκτες. Έχω παρακολουθήσει κάποια παιχνίδια του. Είναι μία πολύ καλή ομάδα ως σύνολο.”

Για το ποια είναι η θέση που προτιμάει περισσότερο να αγωνίζεται ο ίδιος :

” Ντάξει, σίγουρα μπορεί σε πολλούς να φαίνεται κάπως το γεγονός ότι δεν έχω κατασταλάξει σε μία θέση και παίζω σε αρκετές μέσα στην χρονιά. Εμπιστεύομαι τις κινήσεις του προπονητή μου και εμπιστεύομαι και τον εαυτό μου. Είναι ένα challenge για μένα κάθε φορά που παίζω σε διαφορετική θέση. Βασική μου θέση είναι αυτή του αριστερού μπακ-χαφ. Είμαι πιο πολύ επιθετικογενής ποδοσφαιριστής.”

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News