Χατζηνικολάου: «Με τέτοιον κόσμο μακάρι να μην τελείωνε το ματς!» (vid)

Χατζηνικολάου: «Με τέτοιον κόσμο μακάρι να μην τελείωνε το ματς!» (vid)

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα του SDNA: 

Αρχικά σχολίασε: «Βλέπει ο κόσμος ότι έχουμε υπερβεί τους εαυτούς μας, αυτό που έχουμε κάνει, να πάμε την σειρά 2-2. Δεν το πίστευε κανείς, μας είχαν ξεγραμμένες και είναι κάτι πολύ μεγάλο. Χαίρομαι πολύ που το έχουμε πιστέψει όλες απ’ το προπονητικό team και την διοίκηση μέχρι εμάς τις παίκτριες και δίνουμε σε κάθε παιχνίδι τον καλύτερο μας εαυτό.




Του Παναθηναϊκού μάλλον του αρέσει να φέρνει τα πάνω κάτω. Το παιχνίδι σήμερα ήταν πιο δύσκολο, ο Ολυμπιακός ήρθε πιο προετοιμασμένος. Εμείς αλλάξαμε πλάνο και σχήμα χωρίς ψηλή. Πραγματικά αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Απ’ ότι φαίνεται δεν θέλουμε εύκολα πράγματα, μας αρέσουν τα ζόρια.

Ενώ συνέχισε: «Φτάνεις στο σημείο που λες γιατί δεν είχαμε κερδίσει στην ”Λεωφόρο” στην κανονική διάρκεια. Τώρα θα μιλούσαμε αλλιώς, όμως τώρα το άγχος μεταφέρεται λίγο παραπάνω στους αντιπάλους. Εμείς δεν έχουμε να χάσουμε κάτι, εφόσον βλέπουμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια, θα πάμε εκεί να παλέψουμε για το καλύτερο».

Για τον κόσμο δήλωσε: «Τρομερός ο κόσμος, σήμερα μας βοήθησε πολύ, είναι απ’ τις φορές που λες ότι θες να κρατήσει παραπάνω το παιχνίδι και τον περιμένουμε στο επόμενο παιχνίδι στην ”Λεωφόρο”».




Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News