Χατζηγιοβάνης: Τις επόμενες μέρες για νέο συμβόλαιο - Τι θα του προτείνει ο Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός: Απίθανο σκηνικό με Χατζηγιοβάνη-Γιοβάνοβιτς στον πάγκο

Εντός Οκτωβρίου αναμένεται να γίνει συζήτηση μεταξύ Παναθηναϊκού και Τάσου Χατζηγιοβάνη με θέμα την ανανέωση του συμβολαίου του που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το θέμα του νέου συμβολαίου του Χατζηγιοβάνη πάγωσε λίγο τον Αύγουστο μέχρι να ξεκαθαρίσει μια και καλή το ενδιαφέρον της Αλτάι ωστόσο αναμένεται να επανέλθει στην ημερήσια διάταξη μέσα στον Οκτώβριο, σύμφωνα με τη Sportday.

Το χρονικό σημείο της επόμενης επαφής ορίζεται το διάστημα της διακοπής των Εθνικών ομάδων όπου αναμένεται να κληθεί ο εκπρόσωπος του και ο ίσως κι ο ίδιος ο παίκτης για συζητήσεις με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι πράσινοι θέλουν να τον κρατήσουν με νέο συμβόλαιο έως το 2024 και διπλασιασμό των αποδοχών του κι έχουν ήδη ξεκαθαρίσει από πολύ νωρίς τα δεδομένα γύρω απ’ τα οποία σκοπεύουν να κινηθούν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News