Χατζηγιοβάνης: "Όποιος κατάλαβε κατάλαβε"

Χατζηγιοβάνης: "Όποιος κατάλαβε κατάλαβε"

Στην εικόνα που έχει ο Παναθηναϊκός στάθηκε μετά την ισοπαλία με τον Βόλο ο Τάσος Χατζηγιοβάνης.

Ο παίκτης των πρασίνων ζήτησε συγγνώμη από τους φίλους του Παναθηναϊκού για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, ενώ τόνισε πως πρέπει όλοι να βελτιωθούν ώστε να αλλάξει η εικόνα της ομάδας.

Ο Χατζηγιοβάνης είπε στη NOVA για:

Το ματς με τον Βόλο: Θέλω να ξεκινήσω με μία τεράστια συγγνώμη προς τους φιλάθλους του Παναθηναϊκό και από μένα και από την ομάδα. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους φιλάθλους. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο δυνατό και θα κοιτάξουμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση για αυτόν τον μεγάλο σύλλογο. Είμαι πολύ στεναχωρημένος και εκνευρισμένος με όλη αυτήν την κατάσταση. Προσωπικά ως Τάσος θα μπορούσα να παίξω και άλλο. Ήμουν πολύ καλά. Δεν μπορώ να μιλήσω για όλη την ομάδα. Δεν νομίζω ότι λείπουν τα τρεξίματα.

Το πρόβλημα του Παναθηναϊκού: Η αναποτελεσματικότητα με πρώτο εμένα με τις φάσεις που έχασα στον ΟΦΗ. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη. Είχαμε ευκαιρίες για γκολ και χάσαμε πέναλτι. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να βρίσκει δίχτυα. Να μην είμαστε ευχαριστημένοι με ένα γκολ. Αλήθεια υπάρχει πολλή ποιότητα. Να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για τη νίκη.

Το εάν μπορεί να δει ο κόσμος έναν διαφορετικό Παναθηναϊκό: Ναι μπορούμε να δούμε έναν διαφορετικό Παναθηναϊκό. Έχουμε ποιότητα. Εμένα μου αρέσει η πίεση. Μου αρέσουν τα δύσκολα. Οι ξένοι ξέρουν που έχουν έρθει.

Την πίεση και το κατά πόσον πρέπει οι Έλληνες να εξηγήσουν στους ξένους τι είναι ο Παναθηναϊκός: Εγώ γνωρίζω που είμαι και που παίζω. Νομίζω και οι ξένοι.

Τη συνέχεια: Τα νούμερά μου δεν είναι καλά. Είμαι πρώτος εδώ που το λέω. Πρέπει να βελτιωθώ.

Τον Παναθηναϊκό και τις απαιτήσεις που υπάρχουν: Πρέπει να είναι ψηλά στη βαθμολογία. Είμαι πέντε χρόνια στην πρώτη ομάδα. Πρέπει ο Παναθηναϊκός να κερδίζει κάθε φορά και σε κάθε αγωνιστική.

Τις αλλαγές προπονητών: Δυστυχώς έχουμε ξεκινήσει άσχημα. Για αυτό έχουμε αλλαγές προπονητών. Εμείς πρέπει να είμαστε αφοσιωμένοι και συγκεντρωμένοι. Πάνω απ’ όλα είναι ο Παναθηναϊκός. Όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News