Χατζηγιοβάνης: Πωλήσεις και προοπτικές...

Ο Χατζηγιοβάνης έγινε... Λαμέλα και τους άφησε όλους άφωνους!

Σε λίγες μέρες ο Τάσος Χατζηγιοβάνης θα μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Επειδή πολλά λέγονται για το αν η ΠΑΕ πρέπει να τον ανανεώσει ή όχι, θυμίζουμε το προφανές: Ένας «γεμάτος» ποδοσφαιρικά χρόνος, σε ομάδα που θα έχει ποιοτικές λύσεις σε κομβικές θέσεις, θα βοηθήσει όλους τους παίκτες να ανέβουν επίπεδο και να «φτιάξουν» τα νούμερα τους.

Κάτι που θα δώσει τη δυνατότητα στον Παναθηναϊκό να διεκδικήσει στο μέλλον πραγματικά αξιοπρεπή ποσά για παιδιά που έχει στις τάξεις του κι έχουν βγει στη βιτρίνα. Ακόμα κι αν αυτό δεν συμβεί, θα επωφεληθεί ο σύλλογος από πιθανή καλύτερη πορεία του.

Το ζήτημα είναι να υπάρχει προοπτική εξέλιξης, να δημιουργήσεις ανταγωνιστικό πρότζεκτ και να μεριμνάς για να εξασφαλίζεις την παραμονή των ταλαντούχων ποδοσφαιριστών της ακαδημίας σου Δεν μπορεί να υπάρχει προοπτική όταν αποφασίζεις να δίνεις σε τόσο χαμηλά νούμερα τους πιο αξιόλογους ποδοσφαιριστές που βγάζεις από το φυτώριό σου, δίχως να εξαντλήσεις πρώτα τα περιθώρια να φθάσουν το αγωνιστικό τους ταβάνι.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News