Χατζηγιοβάνης και Μαουρίσιο «απάντησαν» σε Γιοβάνοβιτς!

Ισοφάρισε ο Μαουρίσιο, πέταξε μπουκάλι ο Λουτσέσκου - Δείτε το γκολ! (vid)

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 3-1 τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής στο «Απόστολος Νικολαϊδης», που ήταν κατάμεστο μετά από καιρό.

Αυτό ήταν το τρίτο διαδοχικό ματς που ο Παναθηναϊκός έμεινε χωρίς «τρίποντο», ενώ υπέστη και την πρώτη του φετινή εντός έδρας ήττα, μένοντας εκτός εξάδας και στο -12 από την κορυφή…

Μαουρίσιο και Χατζηγιοβάνης δεν ξεκίνησαν στο ντέρμπι, πέρασαν ως αλλαγή στο παιχνίδι και η αλήθεια είναι ότι… απάντησαν με τον τρόπο τους στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, δείχνοντας ότι έχουν πράγματα να δώσουν στην ομάδα.

Ο Έλληνας εξτρέμ έδωσε ζωντάνια στον Παναθηναϊκό, με τις πλαγιοκοπήσεις του δημιούργησε σοβαρά προβλήματα στην άμυνα του ΠΑΟΚ. Μάλιστα έδωσε μια φοβερή πάσα στον Μαουρίσιο για το 2-1.

Απο την πλευρά του ο Μαουρίσιο, όχι μόνο σκόραρε, αλλά εδωσε πνοή στο τριφύλλι. Η είσοδός του στον αγωνιστικό χώρο ανέβασε τη συνολική απόδοση της ομάδας, δείχνοντας ότι έχει πράγματα να δώσει στο τριφύλλι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News