Χατζηγιοβάνης: «Έτσι ήρθα στον Παναθηναϊκό»

Παναθηναϊκός - Λαμία: Το πέναλτι-γκολ για το 1-0 (video)

Ο Τάσος αναφέρθηκε στα γκολ που ξεχωρίζει έως τώρα στην καριέρα του, αλλά και το πως ήρθε στον Παναθηναϊκό.

«Έχουμε πάρει κάποιο πρόγραμμα από την ομάδα κι έχουμε προμηθευτεί μπάλες και τα κατάλληλα υλικά για την εκγύμνασή μας. Το πρόγραμμα το ακολουθεί κάθε παίκτης, έχει σταλεί στο e-mail και περιλαμβάνει τρέξιμο, γυμναστήριο και διάφορες ασκήσεις με μπάλα. Η ώρα περνάει με προπόνηση, playstation, φαγητό», είπε αρχικά ο Χατζηγιοβάνης και πρόσθεσε:

«Μου έχει λείψει πολύ το γήπεδο. Μίλησα με τον αρχηγό (σ.σ. τον Κουρμπέλη) και του είπα «δεν μπορώ άλλο». Μου είπε ότι «όντως είναι πολύ δύσκολο». Λες και κάνουμε προετοιμασία μόνοι μας. Η μπάλα δεν ξεχνιέται, αλλά σίγουρα μας επηρεάζει η αποχή. Είναι διαφορετικό να τρέχεις στο γήπεδο με αλλαγές κατεύθυνσης, μπάλα και αντίπαλο. Όχι μόνο εγώ, όλοι θα επηρεαστούν λόγω της συχνής επαφής με τη μπάλα, αλλά και σε ρυθμό, αντοχή, αλλά όσο πιο πολύ δουλέψεις τώρα, τόσο πιο γρήγορα θα επανέλθεις όταν χρειαστεί».

Για το πώς εξελίχθηκε σχολίασε: «Δεν πίστευα ποτέ ότι μπορώ να φτάσω σε αυτό το επίπεδο, αλλά από μικρός έλεγα θέλω να γίνω ποδοσφαιριστής. Στην οικογένειά μου ατό έλεγα συνέχεια. Ήμουν και στη Μυτιλήνη και σκέφτεσαι σε ένα νησί ποιος θα με δει. Πήγαμε στην Αθήνα για τουρνουά, με είδαν και ετοιμαζόμουν με την ομάδα να γυρίσω πίσω. Τότε, με πήραν οι γονείς μου και μου είπαν ότι κάλεσαν από τον Παναθηναϊκό και θα μείνω στην Αθήνα για δοκιμαστικά. Μετά όλα πήραν τον δρόμο τους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News