Χατζηγιοβάνης: Δεν παίζουμε καλό ποδόσφαιρο

Κάτι χρωστάει ο Χατζηγιοβάνης

Αφοπλιστικά ειλικρινής σχετικά με το νικηφόρο σερί του Παναθηναϊκού αλλά και με το ότι η ομάδα το 2021 δεν έχει ακόμα δεχτεί γκολ ήταν ο Τάσος Χατζηγιοβάνης.

Αφοπλιστικά ειλικρινής σχετικά με το νικηφόρο σερί του Παναθηναϊκού αλλά και με το ότι η ομάδα το 2021 δεν έχει ακόμα δεχτεί γκολ ήταν ο Τάσος Χατζηγιοβάνης.

Ο εξτρέμ του Παναθηναϊκού σε δηλώσεις του στη NOVA τόνισε πως ο Παναθηναϊκός έχει σταθεί τυχερός, ενώ ομολόγησε πως η ομάδα δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο.

«Σιγά – σιγά καλύπτουμε τις γκέλες που κάναμε στον πρώτο γύρο. Είναι καλό που έχουμε τέσσερις σερί νίκες και συνεχίζουμε και στο ματς με τον Βόλο πάμε για τη νίκη. Προχωράμε βήμα – βήμα, παιχνίδι με παιχνίδι και πλησιάζουμε και τους από πάνω μας» είπε αρχικά ο Χατζηγιοβάνης.

Για το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός δεν δέχεται πλέον γκολ σχολίασε ότι «πιστεύω και στην τύχη… Έχουμε σταθεί τυχεροί, καθώς και άλλες ομάδες κάνουν ευκαιρίες, αλλά έχουν στείλει την μπάλα άουτ. Θεωρώ ότι η τύχη είναι μαζί μας και έχουμε και τον Σωκράτη Διούδη που μας έχει σώσει πολλές φορές, έχουμε καλό τερματοφύλακα. Θεωρώ ότι δουλεύουμε σκληρά στην άμυνα αλλά και η τύχη είναι με το μέρος μας, όταν για παράδειγμα ο αντίπαλος χάνει γκολ πάνω στη γραμμή».

Τέλος, για το ποδόσφαρο που παίζει η ομάδα είπε ότι «πρέπει επιθετικά να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο, δεν θεωρώ πως παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά με την ποιότητα των παικτών μας δημιουργούμε φάσεις ατομικά ή με συνδυαστικό ποδόσφαιρο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News