Χατζηγιοβάνης-Χουάνκαρ: Φόβοι για... σφήνα από ελληνική ομάδα

Χατζηγιοβάνης-Χουάνκαρ: Φόβοι για... σφήνα από ελληνική ομάδα

Οι ανανεώσεις των Χατζηγιοβάνη και Χουάνκαρ βρίσκονται σε πρώτο πλάνο στον Παναθηναϊκό, με τους πράσινους να επιθυμούν να ξεκαθαρίσει το τοπίο μέχρι τον Δεκέμβριο.

Οι δύο ποδοσφαιριστές δεσμεύονται με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2022 και από 1η Ιανουαρίου θα έχουν τη δυνατότητα να συμφωνήσουν με όποια ομάδα επιθυμούν.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να τους κρατήσει και τους δύο και όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές θα κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με σκοπό να τα βρουν. Σκοπός είναι μέσα στον επόμενο ένα μήνα να έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Φόβοι για… σφήνα από ελληνική ομάδα

Την ίδια στιγμή, παρασκηνιακή στήλη αθλητικής εφημερίδας, αφήνει υπονοούμενο για… σφήνα ελληνικής ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, η Sportday αναφέρει:

«Επισπεύδουν τις επαφές στην Πανάθα για τον Χατζηγιοβάνη και τον Χουανκάρ διότι φοβούνται σφήνα. Θα σκεφτεί κάποιος σιγά τα νέα. Ναι δεν το λέω έτσι στα κουφά. Στο Κορωπί έχουν πληροφορίες ότι ο ένας από τους δύο έχει δεχτεί σχετικό τηλεφώνημα. Από ελληνικό νούμερο. Δεν ξέρω για ποιον απ’ τους δύο λένε. Αλλά γνωρίζω ότι έχουν τη βεβαιότητα πως δεν υπάρχει κάτι οριστικό».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News