«Χαρούμενος στον Παναθηναϊκό»

«Χαρούμενος στον Παναθηναϊκό»

Χαρούμενος που επέστρεψε στην Ευρώπη και σε μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, δήλωσε ο Όγκνιεν Κούζμιτς στον Τύπο της Ισπανίας.

Κάθε άλλο παρά μετανιωμένος για την επιλογή του να πάει στο NBA δήλωσε ο Όγκνιεν Κούζμιτς στον Τύπο της Ισπανίας. Επίσης, ο Σέρβος σέντερ εμφανίστηκε ευχαριστημένος με τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, ενώ χαρακτήρισε πολύ επικίνδυνη την προσεχή αντίπαλο των «πράσινων», Ουνικάχα Μάλαγα.

[ads2]

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Όγκνιεν Κούζμιτς στην ιστοσελίδα «Opinion de Malaga»:

Για το αν είναι χαρούμενος που επέστρεψε στην Ευρώπη: «Ναι. Πολύ. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην Ευρώπη, ύστερα από δύο χρόνια στο NBA, όπου δεν έπαιζα και πολύ. Για μένα είναι πολύ σημαντικό να παίρνω τόσα λεπτά σε μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, ο οποίος παίζει στο υψηλό επίπεδο της Ευρώπης».

Για τη φήμη περί επιστροφής του στη Μάλαγα, πέρυσι το καλοκαίρι: «Δεν ξέρω αν υπήρξε κάτι. Ο μάνατζέρ μου πάντως δεν μου είχε πει κάτι».

Για το ποια ήταν η καλύτερη εμπειρία του στις ΗΠΑ: «Το καλύτερο για μένα ήταν τα δύο δαχτυλίδια που πήρα στο NBA και την αναπτυξιακή λίγκα. Το χειρότερο ήταν ο τραυματισμός μου στο δάχτυλο, σε ένα σημαντικό σημείο της σεζόν».

Για το αν θα έπρεπε να μείνει ένα χρόνο περισσότερο στην Ευρώπη πριν αποχωρήσει για το NBA: «Πιστεύω πως έκανα καλή επιλογή, καθώς ήταν μία σημαντική στιγμή για να πάω να δοκιμάσω στο NBA. Ό,τι και να έγινε πάντως είμαι χαρούμενος για την απόφασή μου».

Για το τι θα συναντήσει στο ΟΑΚΑ η Ουνικάχα Μάλαγα: «Είμαστε μία ομάδα που της αρέσει να παίζει καλή άμυνα και να τρέχει. Στο ΟΑΚΑ μας βοηθούν πολύ οι οπαδοί μας και είναι πολύ σημαντικοί για εμάς. Μας κάνουν καλύτερους και πιο δυνατούς».

Για το ποιους θεωρεί φαβορί από τον όμιλο για τα προημιτελικά: «Νομίζω πως όλες οι ομάδες μπορούν να προκριθούν στα προημιτελικά. Αυτό είναι το μπάσκετ. Δεν μπορείς να κάνεις προβλέψεις».

Για το τι φοβάται από την Ουνικάχα: «Είναι μία πολύ καλή ομάδα. Παίζει πολύ καλά στην Ευρωλίγκα και είναι επικίνδυνη. Είμαστε έτοιμοι για ένα δύσκολο ματς. Μπορεί να είναι τραυματίας ο Μάρκοβιτς, αλλά έχουν μία καλή ομάδα, καθώς είναι ικανοί να νικήσουν τον οποιονδήποτε».

Για το ποιο θα είναι το κλειδί του ματς: «Η άμυνα παίζει πάντα ρόλο. Σε τέτοια παιχνίδια, εκείνος που θα παίξει καλή άμυνα, έχει το πλεονέκτημα».

Για τον Σάσα Τζόρτζεβιτς: «Είναι ένας μεγάλος προπονητής. Του αρέσει η σκληρή δουλειά και βοηθάει πολύ τους παίκτες».

Για το αν θα επέστρεφε ποτέ στην Μάλαγα: «Είναι νωρίς να πούμε κάτι τέτοιο. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται στον αθλητισμό. Προς το παρόν είμαι χαρούμενος στον Παναθηναϊκό. Στο μέλλον κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News