Χαρούμενος ο Ρέις

Χαρούμενος ο Ρέις

Ο Νούνο Ρέις πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα με τον Πορτογάλο σχολίασε τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκε ο Παναθηναϊκός και ο οποίος θα φέρει τον κόσμο του τριφυλλιού δίπλα στην ομάδα.

“Είμαι χαρούμενος απόψε. Έχω παίξει στην ίδια θέση ήδη μερικούς αγώνες στο παρελθόν σε άλλες ομάδες. Αυτό που κάνουμε όμως είναι να προετοιμαζόμαστε και να είμαστε πάντοτε στην διάθεση του προπονητή και εκεί που θα μας πει να παίξουμε”.

[ads2]

Για την εμφάνιση του Παναθηναϊκού και τι συνέβη μετά το πέναλτι του Αστέρα:

“Νομίζω ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι απόψε και θα έλεγα ότι αυτός ο τρόπος παιχνιδιού είναι αυτός με τον οποίο θα αρχίσουν οι φίλαθλοι μας να βλέπουν να παίζει η ομάδα. Ουσιαστικά είναι ένας αρκετά εντυπωσιακός τρόπος. Όσον αφορά την κούραση το να έχουμε παίξει την Πέμπτη έναν αγώνα κόντρα στην Θέλτα σίγουρα επηρεάζει αλλά είμαστε μεγάλη ομάδα και οφείλουμε να το ξεπεράσουμε”.

Για το αν μπορεί να μείνει στη κορυφή μέχρι το φινάλε ο Παναθηναϊκός:

“Αυτός είναι ο πρώτος στόχος. Να παραμείνουμε στην πρώτη θέση. Αλλά δεν θα έλεγα ότι θα κοιτάξω τόσο μακριά. Πρέπει να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι και προχωρώντας να φτάσουμε ψηλά”.

Για το πόσο σημαντικό είναι ψυχολογικά το προβάδισμα που έχει ο Παναθηναϊκός:

“Πάντα είναι καλό να μπορείς να είσαι πρώτος και να μην βλέπεις άλλη ομάδα μπροστά σου. Και θα έλεγα ότι αυτό είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που γίνεται σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας και ανταμείβεται από τις νίκες”.

Για τη δική του παρουσία και αν είναι το έναυσμα για να πάρει περισσότερες ευκαιρίες:

“Είμαι χαρούμενος γιατί κάναμε έναν καλό αγώνα απόψε και θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους συμπαίκτες μου. Ο προπονητής είναι αυτός που αποφασίζει και εμείς δουλεύουμε ώστε να είμαστε στην διάθεση του και να κάνουμε όσα μας πει αυτός”.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News