Χαρούμενος ο Ραντούλιτσα...

Χαρούμενος ο Ραντούλιτσα...

Με μια “αψεγάδιαστη” εμφάνιση, η Σερβία έδωσε ένα μοναδικό σόου μπροστά στο κοινό της στο Βελιγράδι κόντρα στο Πουέρτο Ρίκο και εξασφάλισε την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

“Πιστεύω ότι το αξίζαμε” δήλωσε ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα στην κάμερα του Eurohoops, αμέσως μετά το παιχνίδι. “Κερδίσαμε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2014 αλλά χάσαμε την ευκαιρία να προκριθούμε απευθείας μέσω του Ευρωμπάσκετ του 2015.

[ads2]

Ήταν μια πρόκριση που την αξίζαμε. Μου αρέσει να βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα και να δουλεύω με αυτά τα παιδιά, τους κόουτς και τους σταφ. Είναι μεγάλη επιβράβευση για εμάς και μεγάλη υπόθεση για αυτούς τους νεαρούς”

Η τελευταία φορά που η Σερβία κατέκτησε μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες ήταν πριν από 20 χρόνια, κάτι φυσικά που ο 28άχρονος σέντερ γνωρίζει. “Αυτές οι επιτυχίες ήταν ένας από τους λόγους που ξεκινήσαμε να παίζουμε μπάσκετ. Επίσης, κι ένας καλός λόγος για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Κι είμαι βέβαιος ότι αυτή η ομάδα θα το πράξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες”

Στη συνέχεια, συμπληρωσε: “Πιστεύω παίξαμε όμορφο μπάσκετ. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να το δείξουμε. Προς το παρών θα πρέπει να ξεκουραστούμε και μετά να συνεχίσουμε. Όλα τα παιδιά δεν μπορούν να περιμένουν για το Ρίο. Είμαι σίγουρος ότι κανένα από τα παιδιά δεν έχουν βρεθεί σε Ολυμπιακούς στο παρελθόν. Συνεπώς είμαστε ανυπόμονοι.”

Όλοι έχουν εντυπωσιαστεί από το μπάσκετ που έπαιξε η Σερβία στο τουρνουά. Μπορεί να υπάρξει σύγκριση με τους φημισμένους “Ορλοβι” του παρελθόντος; “Δεν μου αρέσουν οι συγκρίσεις γενεών αλλά για να είμαι ειλικρινής… Θα μου άρεσε να με συγκρίνουν με αυτά τα παιδιά”

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News