Χαροπαλεύει 19χρονος που μαχαιρώθηκε – Καταθέσεις για οπαδικές διαφορές

Χαροπαλεύει 19χρονος που μαχαιρώθηκε – Καταθέσεις για οπαδικές διαφορές

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων δίνει ο 19χρονος που τραυματίστηκε βαριά όταν δέχτηκε χτυπήματα με μαχαίρι στην διάρκεια συμπλοκής στην περιοχή Λίμνη κοντά στην οδό Αναγνώστου Γογονή στα Χανιά.

Σε συλλήψεις προχώρησαν οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανιών για το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης με θύμα έναν 19χρονο. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr, ήδη έχουν συλληφθεί 5 άτομα.

Το χρονικό του αιματηρού επεισοδίου
Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Πέμπτης στην Σοφοκλή Βενιζέλου στα Χανιά, κοντά στη ΔΕΗ, όταν ένας περαστικός είδε αιμόφυρτο τον 19χρονο στο δρόμο. Χωρίς δεύτερη σκέψη τον μετέφερε με το αυτοκίνητό του στο νοσοκομείο Χανίων ενώ ειδοποίησε και τις αρχές. Όπως διαπιστώθηκε ο 19χρονος έφερε τραύμα από μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα και εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο.

Υπεβλήθη σε χειρουργείο και μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Χανίων. «Ο 19χρονος υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση. Μετά το τέλος μεταφέρθηκε στην ΜΕΘ όπου και νοσηλεύεται. Η κατάσταση της υγείας του είναι ιδιαίτερα κρίσιμη ωστόσο είμαστε αισιόδοξοι», ανέφερε ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου Χανίων, Μάνος Μπολώτης.

Σε ότι αφορά στην αιτία του αιματηρού επεισόδιου, κάποιοι απο τους εμπλεκόμενους ανέφεραν πως οι δύο παρέες των νεαρών Χανιωτών που επέβαιναν στα δύο αυτοκίνητα, τσακώθηκαν λόγω οπαδικών διαφορών, καθώς πρόκειται για οπαδούς διαφορετικών ποδοσφαιρικών ομάδων.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, ο συγκεκριμένος ισχυρισμός εξετάζεται ενδελεχώς απο τις αρχές, αλλά εαν τελικά ισχύει δημιουργεί έντονο προβληματισμό καθώς μπορεί να είχαν συμβεί και στο παρελθόν επεισόδια μεταξύ οπαδών στα Χανιά, αλλά τουλάχιστον δεν είχαν φτάσει στο σημείο να κινδυνεύει να χάσει την ζωή του ένας νέος άνθρωπος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News