Χαρίζει... πλούτη η πρόκριση του Παναθηναϊκού στα ημιτελικά!

Παναθηναϊκός: Η διάταξη που δικαίωσε τον Γιοβάνοβιτς

Τεράστια είναι η απόδοση του Παναθηναϊκού να πάρει την πρόκριση στη Λεωφόρο απέναντι στον ΠΑΟΚ «γυρνώντας» από το 2-0 του πρώτου γύρου.

Η πρόκριση του Τριφυλλιού στα ημιτελικά της διοργάνωσης πληρώνει x6,50. Με οποιονδήποτε τρόπο, είτε στην κανονική διάρκεια του αγώνα, είτε στην παράταση (σ.σ χρειάζεται νίκη με διαφορά τριών τερμάτων), είτε στη διαδικασία των πέναλτι.




Με προίκα το 2-0 της Τούμπας και ψυχολογία από τη νίκη στο πρωτάθλημα επί των «πρασίνων» ο ΠΑΟΚ παρουσιάζεται ως το ακλόνητο φαβορί σε απόδοση x1,15.

Παρόλα αυτά, οι μπουκς πιστεύουν στη νίκη του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο (χωρίς απαραίτητα να προκριθεί η ομάδα του Γιοβάνοβιτς). Ο «άσος» πληρώνει x2,35, ενώ το «διπλό» x3,15 με την ισοπαλία στο x3,30.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΔΩ

Προπόνηση και αποστολή για τη ρεβάνς

Με την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αυριανή ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (26/1, 19:30, «Απόστολος Νικολαΐδης»).

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, τακτική και εξάσκηση στα τελειώματα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μάγκνουσον.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με την αποστολή του αυριανού αγώνα. Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Πούχατς, Ιωαννίδης, Κλεϊνχέισλερ, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Βέρμπιτς, Κυριόπουλος.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News