Χαραλαμπόπουλος: «Τυχερός που φόρεσα τις φανέλες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού»

Χαραλαμπόπουλος: «Τυχερός που φόρεσα τις φανέλες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού»

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μίλησε για όσα βιώνει με αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση, τον τραυματισμό του, αλλά σχολίασε και το ότι φορέσει τς φανέλες των δύο αιωνίων.

Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 94.6 μίλησε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος σχολιάζοντας την πραγματικότητα που βιώνουμε όλοι. Ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού μίλησε για το πως περνά τον ελεύθερο χρόνο του, την εξέλιξη του τραυματισμού του, καθώς και για την πορεία του μέχρι τώρα.

Αναλυτικά:

Tον τελευταίο τραυματισμό του: «Όλα στη ζωή γίνονται για κάποιον λόγο. Αυτός είναι ο τρόπος σκέψης μου. Είναι κάτι που το έχω πάντα στο μυαλό μου».

Tο πώς εξελίσσεται η θεραπεία του: «Δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα. Κάνω κάποιες ασκήσεις στο σπίτι, με λάστιχα και ισορροπίες. Δεν μπορώ να κάνω θεραπείες. Ελπίζω να τελειώσει όλο αυτό σύντομα και να μπούμε σε ένα πρόγραμμα ξανά. Περιμένω να δω πώς θα πάνε τα πράγματα».

Το πώς περνά στην καραντίνα: «Η αλήθεια είναι πως δεν κάνω πολλά πράγματα. Ξυπνάω, κάνω τις ασκήσεις μου και παίζω πολύ PlayStation. Το έχω λιώσει. Παίζω πολύ FIFA και Call of Duty, κυρίως on line. Προκαλώ όποιον θέλει να με βρει να παίξουμε (γέλια)».

Τις σειρές που παρακολουθεί: «Βλέπω πολλές σειρές. Από τις αγαπημένες μου είναι το Game of Thrones και το Breaking Bad. Είναι… ντροπή να μην τις έχει δει κάποιος».

Το πώς βιώνει την κατάσταση με την πανδημία: «Όλους μας έχει επηρεάσει αυτή η κατάσταση, αλλά πρέπει να αντέξουμε και να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας, όσο μπορούμε. Έχω συμβιβαστεί με τα νέα δεδομένα και έχω διαμορφώσει ανάλογα το πρόγραμμά μου».

Το αν έχει επικοινωνία με τους συμπαίκτες του: «Μιλάμε πού και πού με τους συμπαίκτες μου. Δεν πολυμιλάμε για τον τραυματισμό, αλλά για άλλα θέματα. Δεν μπορώ να πω (γέλια)».

Το αν περίμενε πως θα φορέσει τη φανέλα Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού: «Όχι, δεν μου είχε περάσει από το μυαλό. Δεν μπορείς να προβλέψεις το μέλλον. Είμαι τυχερός που έχω φορέσει αυτές τις δύο φανέλες. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα».

Tους στόχους του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν: «Με τον κορονοϊό δεν ξέρουμε τι θα γίνει ούτε αύριο. Ο πρώτος στόχος είναι να μπούμε στα playoffs της Euroleague σίγουρα και από εκεί και πέρα βλέπουμε».

Tο πρώτο πράγμα που θα κάνει όταν τελειώσει η καραντίνα: «Σίγουρα θα πάω να πιω καφέ σε έναν φίλο μου στο Αιγάλεω και μετά δεν ξέρω. Θα το σκεφτώ. Πάντως τώρα που το βρήκα το PlayStation και έγινα καλός δεν θα το αφήσω εύκολα (γέλια)».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News