Χαραλαμπόπουλος «Η ομάδα στάθηκε καλά στην Ρωσία»

Χαραλαμπόπουλος «Η ομάδα στάθηκε καλά στην Ρωσία»

Στο ότι ο Παναθηναϊκός θέλει να αντιδράσει μετά την ήττα του από τον Ολυμπιακό στο Σ.Ε.Φ στάθηκε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

[ads2]

Συνέχεια στην αντίδραση. Προερχόμαστε από ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην ΤΣΣΚΑ κι από ένα εξίσου δύσκολο ταξίδι. Η ομάδα στάθηκε πολύ καλά στην αναμέτρηση της Μόσχας κι έδειξε πως αντιδρά μετά από το άσχημο αποτέλεσμα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Στη Μόσχα ηττηθήκαμε στις λεπτομέρειες. Πιστεύω πως αν ήμασταν λίγο περισσότερο τυχεροί θα είχαμε καταφέρει να πάρουμε τη νίκη. Χωρίς ανάσα πλέον, έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Είναι ένα ματς στο γήπεδό μας, ωστόσο θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με τη δέουσα σοβαρότητα για να το κερδίσουμε, αλλά και για να πάρουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε ενόψει των επόμενων δύο πολύ δύσκολων ευρωπαϊκών παιχνιδιών.

Θέλουμε να συνδυάσουμε το θετικό αποτέλεσμα με μία καλή εμφάνιση, προκειμένου να αποδείξουμε ότι αγώνας στο ΣΕΦ ήταν μία κακή παρένθεση. Μέσα από τέτοια ματς μπορείς να βρεις επίσης ψυχολογία για τη συνέχεια.

Τα ξαναλέμε σύντομα,

Βασίλης».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News