Χαραλαμπόπουλος «Να παρουσιαστούμε σοβαροί»

Χαραλαμπόπουλος

Μία πολύ δύσκολη βδομάδα έρχεται για τον Παναθηναϊκό και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος στάθηκε στην σοβαρότητα που πρέπει να δείξει ο Εξάστερος , μέσω του blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

[ads2]

Αναλυτικά:

Η εβδομάδα που μας πέρασε ήταν αρκετά αποτελεσματική για εμάς. Είχαμε μια δύσκολη και σημαντική σειρά τριών αγώνων στην έδρα μας για την Ευρωλίγκα και το πρωτάθλημα τους οποίους έπρεπε να κερδίσουμε. Τα καταφέραμε δείχνοντας πως βελτιωνόμαστε, ειδικά στα ματς της Ευρωλίγκας.

Μετά τη Γαλατάσαραϊ, για την οποία μιλήσαμε και την περασμένη εβδομάδα, ακολούθησε ο δύσκολος αγώνας πρωταθλήματος με την ΑΕΚ. Είναι μια πολύ καλή ομάδα και για μεγάλο διάστημα μας δυσκόλεψε αλλά στο τέλος έκανε ότι έπρεπε και πήραμε τη νίκη.

Χθες, απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα όπως είναι η Φενέρμπαχτσε, κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Μπήκαμε συγκεντρωμένοι στο παρκέ και καταφέραμε να κερδίσουμε.

Ήταν ένα ωραίο ματς το οποίο ευχαριστήθηκε ο κόσμος που ήρθε στο γήπεδο αλλά και όσοι το παρακολούθησαν από την τηλεόραση. Θα πρέπει να κρατήσουμε όλα τα θετικά στοιχεία που παρουσιάσαμε και να κοιτάξουμε μπροστά στα επόμενα δύσκολα παιχνίδια.

Την ερχόμενη εβδομάδα έχουμε δύο επίσης σημαντικά ματς για την Ευρωλίγκα με την Αρμάνι και την Μπασκονια ωστόσο πρώτα θα ασχοληθούμε με τα Τρίκαλα. Στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε σοβαροί, να παίξουμε καλό μπάσκετ και να πάρουμε τη νίκη. Δεν έχουμε την πολυτέλεια και το δικαίωμα να υποτιμήσουμε κανέναν αντίπαλο και πιστεύω ότι μέχρι τώρα δεν το έχουμε κάνει.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News