Χαραλαμπόπουλος: "Είναι η ώρα μου! Να καθιερωθώ στον Παναθηναϊκό ή... σε μία ομάδα"

Χαραλαμπόπουλος: "Είναι η ώρα μου! Να καθιερωθώ στον Παναθηναϊκό ή... σε μία ομάδα"

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, κατά την άφιξη της ελληνικής αποστολής στην Αθήνα, τόνισε πως ήρθε η ώρα να καθιερωθεί σε μία ομάδα!

Κατά την άφιξη της ελληνικής αποστολής στην Αθήνα, ο αρχηγός της «χρυσής» Εθνικής δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Τελειώσαμε με τον καλύτερο τρόπο αυτό που έχουμε χτίσει τόσα χρόνια με αυτή την παρέα. Εύχομαι ο, τι καλύτερο σε όλα τα παιδιά για την καριέρα τους. Μόνο χαρά, τίποτα άλλο».

Συνεχίζοντας, αναφέρθηκε στο μυστικό της ομάδας: «Είμαστε μια γροθιά. Το δείξαμε και στα παιχνίδια, ότι ο ένας βοηθά τον άλλον. Δείξαμε ότι έχουμε πολύ καλή ατμόσφαιρα και ότι είμαστε μία πολύ καλή παρέα».

Για το αν υπήρχε ο στόχος του χρυσού, τόνισε: «Στόχος είναι πάντα ένα μετάλλιο. Δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα είναι χρυσό. Θέλαμε να τελειώσουμε τον κύκλο αυτής της ομάδας με ένα μετάλλιο».

Όσον αφορά στο μέλλον του, τόνισε: «Στόχος μου είναι να καθιερωθώ στον Παναθηναϊκό ή σε μία ομάδα. Να παίξω και να δείξω τι μπορώ να κάνω. Πιστεύω ότι είναι η ώρα μου».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News