Χαραλαμπόπουλος: "Δεν ξέρω τίποτα ακόμη. Θα μιλήσω με τον προπονητή..."

Χαραλαμπόπουλος: «Γι' αυτό πήγα στον ΠΑΟΚ»

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ήταν καλεσμένος στο Sport-24 radio 103.3 και μίλησε για όλους και για όλα. Τι είπε για τα σενάρια περί δανεισμού του…

Ο 20χρονος φόργουορντ αναφέρθηκε στον ρόλο που είχε τα προηγούμενα χρόνια στον Εξάστερο, αλλά και για το μέλλον του και το ενδεχόμενο δανεισμό του με σκοπό να πάρει πολύτιμα λεπτά συμμετοχής και να γυρίσει πιο έτοιμος στην ομάδα!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 20χρονου ταλαντούχου παίκτη για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό:

«Δεν ξέρω κάτι, ό,τι διαβάζω κι εγώ. Τώρα είναι η εποχή που θα καταλάβω τι γίνεται. Περιμένω πρώτα απ’ όλα να δω τι θα μου πει ο Παναθηναϊκός. Κι εν συνεχεία θα δω κι εγώ τι θα κάνω».

«Έχω να μιλήσω με τον κόουτς (σ.σ. Τσάβι Πασκουάλ) για το τι θα γίνει. Πρέπει πρώτα να μιλήσω μαζί του, περιμένω τον Παναθηναϊκό σε αυτό. Αν η ομάδα πιστεύει ότι είναι καλύτερο να πάω σε άλλη ομάδα, στην οποία θα έχω χρόνο συμμετοχής για να παίξω περισσότερο, θα το ήθελα κι εγώ».

Για τις διαφορές στο ρόλο του από τον Παναθηναϊκό στην Εθνική:

«Είναι διαφορετικός ο ρόλος μου. Είναι λογικό αυτό, έτσι πρέπει να γίνει. Δεν φταίει κάποιος γι αυτό, έτσι είναι η κατάσταση. Είναι δύσκολο να αλλάζεις διαρκώς, αλλά το έχω συνηθίσει πια»

Για τους τελικούς και τα παιχνίδια με την Φενέρ:

«Ήταν δύσκολη η διαχείριση μετά τη Φενέρμπαχτσε. Μου φάνηκε αδύνατο όλο αυτό, έτσι όπως είχαμε χάσει στην Ευρωλίγκα. Σαν να γύρισε ο διακόπτης, κάποια στιγμή. Μπορεί να υπήρχε παραπάνω ψυχολογική κούραση στον Ολυμπιακό, όχι τόσο σωματική. Δείξαμε ότι ήμασταν καλύτεροι στα τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια».

«Περίμενα ότι ειδικά λόγω έδρας, θα πάμε στο Final Four. Ήμασταν αγχωμένοι ίσως. Επειδή είχαμε το πλεονέκτημα έδρας, όλοι είχαμε στο μυαλό μας ότι θα είμαστε στο Final Four. Μπασκετικά η Φενέρμπαχτσε έδειξε πιο έτοιμη. Ήμασταν σίγουροι ότι θα πάμε εμείς στο Final Four, επειδή είχαμε το πλεονέκτημα έδρας. Το σκεφτόμασταν λάθος».

Για τον Δημήτρη Διαμαντίδη:

«”Είναι περιττό ό,τι κι αν πω. Το να βλέπεις έναν αθλητή να είναι τόσο σεμνός, παρά τα όσα έχει καταφέρει, σου μαθαίνει πολλά, όταν είσαι πιο μικρός ειδικά».

Ενώ για την Εθνική πρόσθεσε:

«Με αυτά τα παιδιά είμαστε πολλά χρόνια μαζί, πάνω από δέκα χρόνια. Είναι πολύς χρόνος, να ξέρεις ότι μπορεί να μην ξαναπαίξεις μαζί τους. Όλοι θέλουμε να παίξουμε μαζί πάλι σε μια ομάδα. Θα μου λείψει πολύ η παρέα, ο χαβαλές που γινόταν. Αυτό το πράγμα σε ομάδα δεν το έχω ξαναδεί, να είμαστε τόσο δεμένοι. Θα μου λείψει πάρα πολύ. Κάλυπτε άλλα πράγματα. Δεν υπήρχαν τσακωμοί ή κάτι άλλο. Είχαμε ένα άγχος λιγότερο, παίζαμε με τους φίλους μας»

«Αν μας έβλεπες απ’ έξω, θα έλεγες ότι είχαμε τελειώσει στο παινίδι με την Λιθουανία. Βάλαμε κάποια σουτ, έβαλε ο Μουράτος ένα, μετά ανέβηκα κι εγώ. Σιγά σιγά αναθαρρήσαμε. Λέγαμε στην αρχή «τι πάμε να κάνουμε;». Τα καταφέραμε όμως».

«Με τη Λιθουανία, το έλεγα από πριν. Ψηλά κορμιά, μεγάλα χέρια. Κατάλαβα πως είναι να παίζεις στο “5”, πόσο δύσκολο είναι. Το ξύλο που τρως, το τρέξιμο που ρίχνεις. Έλεγα “σιγά τα πεντάρια”. Αλλά ξέρεις τι δουλειά κάνει; Τρομερή. Έμεινα άφωνος φέτος που το διαπίστωσα από κοντά».

«Δεν το περίμενα. Περίμενα μετάλλιο, αλλά όχι το χρυσό. Το θεωρούσα πολύ δύσκολο, είχαμε απουσίες, τραυματισμούς. Είχαμε παιδιά που πρώτη φορά έπαιζαν σε τέτοια διοργάνωση. Τα παιδιά έδειξαν ότι μπορούσαν γιατί έπαιξαν καλύτερα από αυτό που έβλεπα στην αρχή και φανταζόμουν. Το αξίζαμε»

Στα… αστέρια συνεχίζουμε να γράφουμε κέρδη! Πάμε στοίχημα προγνωστικά

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News