«Χαοτική η απόσταση Ρόκα από παίκτες και Αλαφούζο»

Πογιάτος: «Ήρθα στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας»

κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα γίνει στο μέλλον με τους Πογιάτος και Ρόκα και ποια απόφαση θα πάρει ο Γιάννης Αλαφούζος, σε πιθανό νέο στραβοπάτημα.

Το δεδομένο είναι το πρόβλημα που υφίσταται στο εσωτερικό της ομάδας, λόγω της χαοτικής απόστασης που χωρίζει εδώ και πολύ καιρό τον τεχνικό διευθυντή με τους παίκτες αλλά και την τεράστια απόσταση που τον χωρίζει εδώ και περίπου έναν μήνα από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, σύμφωνα με τη Livesport.

Το τελευταίο έχει μεγάλη σημασία για δύο λόγους. Σύμφωνα με την εφημερίδα:

α) Η σχέση του Ρόκα με τον Αλαφούζο ήταν πολύ καλή από την πρώτη ημέρα της πρόσληψης του Ισπανού τεχνικού μετά την απόλυση Νταμπίζα και πολύ στενή μετά την απόλυση του Γιώργου Δώνη. Ο μεγαλομέτοχος εμπιστευόταν τον Ρόκα με κλειστά μάτια.

β) Ο Αλαφούζος συνηθίζει να παίρνει αποστάσεις από στενούς συνεργάτες του οταν έχει αρχίσει να έχει αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητά τους. Και όταν την προηγούμενη Παρασκευή πήγε στο Κορωπί συζήτησε επί μακρόν με τον Πογιάτος αλλά ελάχιστα με τον απομονωμένο στο γραφείο του Ρόκα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News