Χαώδης η διαφορά με Μπεκ - Εξωφρενικό το ποσό που ζητάει ο Δανός

Χαώδης η διαφορά με Μπεκ - Εξωφρενικό το ποσό που ζητάει ο Δανός

Ο Ούφε Μπεκ εξελίσσεται σε Γενς Βέμμερ του 2020 και έχει αποφασίσει να κάτσει στο συμβόλαιό του, γνωρίζοντας πως μάλλον είναι απίθανο κάποια ομάδα από το “πάνω ράφι” να ενδιαφερθεί για την περίπτωσή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, στην τελευταία επαφή μεταξύ Ρόκα και Μπεκ πριν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, η πλευρά του Δανού αξίωσε περίπου 400.000 ευρώ (!) ως αποζημίωση, δηλαδή όλο το ποσό για την επόμενη διετία του συμβολαίου του.

Από την άλλη, ο Τσάβι Ρόκα πρότεινε ένα ποσό κοντά στις 100.000 ευρώ προκειμένου να μείνει ελεύθερος και να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με τη διαφορά με τον παίκτη να είναι τεράστια.

Δεν γνωρίζουμε αν θα αλλάξει κάτι τις επόμενες ημέρες, ωστόσο ο Δανός έχει στυλώσει τα πόδια του, έχει απορρίψει προτάσεις από την πατρίδα του και τη Βουλγαρία και τείνει να εξελιχθεί σε…πρόβλημα!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News