Χάνονται τα «πράσινα» πρότζεκτ

Το ντεμπούτο του Μακέντα σε κλικς (pics)

Πέρασαε στα μονόστηλα των εφημερίδων αλλά ο Παναθηναϊκός χάνει ακόμα ένα ελπιδοφόρο στέλεχος από την ακαδημία του, ο λόγος για τον Χρήστο Σέχου που πέρσι τον Σεπτέμβρη υπέγραφε νέο συμβόλαιο με την ομάδα.

Για τον πανύψηλο επιθετικό ο Γιώργος Δώνης μιλούσε με τα καλύτερα λόγια πείθοντας το Νίκο Νταμπίζα να ζητήσει ραντεβού με τον ατζέντη του, Αντώνη Αποστολόπουλο ώστε οι «πράσινοι» να πάρουν το «ναι» του παίκτη για την επέκταση.

Οι Αθανασακόπουλος, Σερπέζης και Βαγιαννίδης είχαν τον ίδιο μάνατζερ με τον Σέχου, οι τρεις από τους τέσσερις παρέμειναν στην ομάδα που τους πίεζε να υπογράψουν δίχως καν να έχει στο μυαλό της ΠΩΣ θα τους αξιοποιήσει.

Ο Αθανασακόπουλος σήμερα παίζει μόνο στα προπονητικά διπλά, ο Σερπέζης απλώς συμπληρώνει την αποστολή, ο Βαγιαννίδης πήγε στην Ίντερ, ο Σέχου ξενιτεύτηκε επίσης μπας και βρει ρυθμό και στην επιστροφή του στην Ελλάδα άκουσε την ομάδα να του λέει ότι πρέπει να βρει καινούργιο εργοδότη, μήνες αφότου οι άνθρωποί της του έλεγαν ότι αποτελεί το μέλλον. Όσα πάνε κι όσα έρθουν!

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News