Χάνει Λαμία ο Δώνης - Αυτός θα τον αντικαταστήσει

Το post-απόγνωσης του Δώνη μετά τον ΠΑΟΚ

Εξαιρετικά άτυχος στάθηκε ο Χρήστος Δώνης, ο οποίος τραυματίστηκε το απόγευμα της Τρίτης στην προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Κορωπί και θα χάσει το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν απέναντι στην Λαμία.

Μόνο για τραυματισμούς δεν θέλει να ακούει ο Παναθηναϊκός αυτήν την δύσκολη αγωνιστική περίοδο που διανύει.

Ο Χρήστος Δώνης, που τα πήγε περίφημα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στη Ξάνθη, θα απουσιάσει από το εντός έδρας ματς της επόμενης αγωνιστικής απέναντι στην Λαμία, αφού υπέστη τράβηγμα στο δεξί πόδι.

Ο νεαρός χαφ θα λείψει μια εβδομάδα από τις προπονήσεις της ομάδας και την θέση του στον άξονα αναμένεται να καλύψει ο Εργκούς Κάτσε.

Ο Αλβανός μέσος τα βρήκε με τον Γιώργο Δώνη και πλέον φουλάρει για το πρώτο του επίσημο παιχνίδι πλάι, είτε στον Δημήτρη Κουρμπέλη, είτε στον Φάνη Τζανδάρη (εάν ο αρχηγός των πρασίνων αποφασιστεί να καλύψει το κενό του Πούγγουρα).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News