Χάνει και τα τρία ματς με Παναθηναϊκό ο Λύρατζης!

Χάνει και τα τρία ματς με Παναθηναϊκό ο Λύρατζης!

Πάρθηκε η απόφαση για τον Λευτέρη Λύρατζη, ο οποίος θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου για την αποκατάσταση του κατάγματος στο ζυγωματικό – Μεγάλη απώλεια για τον ΠΑΟΚ που χάνει και τα τρία ματς με τον Παναθηναϊκό σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Μετά το εξιτήριο που πήρε από την κλινική, ο Λευτέρης Λύρατζης επισκέφτηκε ειδικό προκειμένου να παρθεί η απόφαση για την αποκατάσταση του κατάγματος στο ζυγωματκό.

Αφού υποβλήθηκε σε λεπτομερή έλεγχο, αποφασίστηκε να χειρουργηθεί το πρωί της Πέμπτης κι ο χρόνος της αποθεραπείας του εκτιμάται σε 6-8 εβδομάδες ανάλογα με την πορεία αποκατάστασης.




Προφανώς είναι μία σημαντική απώλεια για τον ΠΑΟΚ και μία ακόμη δύσκολη δοκιμασία για τον Καβαλιώτη μπακ, ο οποίος διανύει μια σκληρή σεζόν δεδομένου πως μόλις επανήλθε σε φουλ ρυθμούς και μπαίνει εκ νέου στα… πιτς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News