Χάνει -και- Αλεξανδρόπουλο ο Μπόλονι

Χωρίς... μισή ενδεκάδα με ΑΕΛ

Πολύ δύσκολο θα είναι το έργο του Παναθηναϊκού στην ερχόμενη αναμέτρηση της Κυριακής με την ΑΕΛ στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Πολλά προβλήματα έχει να αντιμετωπίσει ο Λάζλο Μπόλονι ενόψει του αγώνα με τη Λάρισα, τη στιγμή που χάνει τον Αλεξανδρόπουλο με κάρτες.

έσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε χθες ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος αλλά δεν πρόκειται φυσικά με τέτοια λειψανδρία να δηλωθεί να λείψει στο ματς της Κυριακής, ούτε και στο ντέρμπι με τον Άρη.

Θα απουσιάσει είτε κόντρα στον Βόλο εκτός έδρας, ούτε με τον ΟΦΗ εντός.

Χωρίς… μισή ενδεκάδα με ΑΕΛ

Πολύ δύσκολο θα είναι το έργο του Παναθηναϊκού στην ερχόμενη αναμέτρηση της Κυριακής με την ΑΕΛ στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Οι πράσινοι δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τους Κουρμπέλη, Μαουρίσιο, Σάντσες, Βιγιαφάνιες, Ζαγαρίτη και Μακέντα.

Ο Βραζιλιάνος είναι σε καραντίνα στην Ελλάδα και δεν θα προλάβει το ματς με τους βυσσινί, αλλά θα κάνει αγώνα δρόμου για το εκτός με τον Άρη.

Αναφορικά με τον Ζαγαρίτη, αποβλήθηκε (αδίκως) στη Ριζούπολη και δεν θα υπολογίζεται από τον Λάσλο Μπόλονι για το κυριακάτικο παιχνίδι.

Τέλος, ο Μακέντα είχε συμπληρώσει κάρτες και θα έχανε ούτως ή άλλως, το ματς με την ΑΕΛ.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News