Champions League: Γλίτωσε το «σοκ» ο Βλαχοδήμος, «κουλούρια» για Νιάς! (vid)

Champions League: Γλίτωσε το «σοκ» ο Βλαχοδήμος, «κουλούρια» για Νιάς! (vid)

Γλίτωσε για χιλιοστά την ήττα στην πρεμιέρα ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, καθώς είδε το τέρμα της Ντιναμό Κιέβο στις καθυστερήσεις να ακυρώνεται από το VAR. «Κόλλησε» στο μηδέν η Λιλ του Νιάς.

Οι δύο από τους τρεις πρώην ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στο Champions League, έκαναν… πρεμιέρα με τις Μπενφίκα και Λιλ να φέρνουν λευκές ισοπαλίες απέναντι στις Ντιναμό Κιέβου και Βόλφσμπουργκ, αντίστοιχα.

Δραματικό ήταν το φινάλε στο Κίεβο με τους Ουκρανούς να πιέζουν ασφυκτικά στο φινάλε και τον Έλληνα διεθνή τερματοφύλακα να κατεβάζει ρολά σε δύο προσπάθειες στο φινάλε για την Μπενφίκα. Η Ντιναμό παραλίγο, να προηγηθεί με… αυτογκόλ, αλλά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι στην προτελευταία φάση του αγώνα, για να έρθει ένα γκολ για τους γηπεδούχους που τελικά ακυρώθηκε ως οφσάιντ από χρήση VAR.

Στο έτερο ματς με «πράσινο» ενδιαφέρον η Λιλ κόλλησε στο… μηδέν με την Βόλφσμπουργκ. Οι Πρωταθλητές Γαλλίας σκόραραν στο δεύτερο μέρος, ωστόσο, το γκολ τους ακυρώθηκε για πλάγιο άουτ! Στις καθυστερήσεις ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι υπέρ της Λιλ, όμως, το μαρκάρισμα έγινε εκτός περιοχής.

Να σημειωθεί πως ο Σέιχ Νιάς δεν πήρε την ευκαιρία του στην πρεμιέρα του Champions League και παρακολούθησε το ματς από τον πάγκο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News