Χαμός με Γιόχανσον: Διοργάνωσε πάρτι με ψευδώνυμο «Σουηδός τουρίστας»! (pic)

Χαμός με Γιόχανσον: Διοργάνωσε πάρτι με ψευδώνυμο «Σουηδός τουρίστας»! (pic)

Απίθανα πράγματα συμβαίνουν στη Λέγκια Βαρσοβίας με τον Ματίας Γιόχανσον, έναν ποδοσφαιριστή που δεν έδωσε το… παραμικρό δικαίωμα στην Ελλάδα.

Απαντες «βράζουν» με τον Σουηδό πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, καθώς αποκαλύφθηκε πως την ημέρα είναι… επαγγελματίας και το βράδυ party animal.

Η αφορμή για να γίνουν οι αποκαλύψεις ήταν η βαριά ήττα της Λέγκια Βαρσοβίας από την Πιάστ Γκλίβιτσε με 4-1 που έφερε και την απομάκρυνση του προπονητή Μίχνιεβιτς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της πολωνικής ιστοσελίδας, meczyki.pl, ο Γιόχανσον και οι τρεις συμπαίκτες του ουδέποτε εστίασαν στο ποδόσφαιρο. «Οπαδοί του κλαμπ έχουν πει ότι έχουν επανειλημμένα τον Γιόχανσον σε νυχτερινά κλαμπ», ανέφερε το δημοσίευμα, το οποίο αποκάλυψε και πάρτι μετά το 1-0 επί της Λέστερ στο Europa League.

Βάσει των όσων αναφέρει το ρεπορτάζ, «ο Γιόχανσον μετά το ματς του UEL με τη Λέστερ, νοίκιασε σπίτι, όπου γίνονται μεγάλα πάρτι με το nickname «Σουηδός τουρίστας», έγινε το event και βρήκαν τους παίκτες στο πάτωμα».

Δείτε παρακάτω:

Χαμός με Γιόχανσον: Διοργάνωσε πάρτι με ψευδώνυμο «Σουηδός τουρίστας»! (pic)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News