Χαμόγελα και... οργή στον Παναθηναϊκό

Χαμόγελα και... οργή στον Παναθηναϊκό

Χαμόγελα μετά από καιρό στον Παναθηναϊκό για νίκη και εμφάνιση κόντρα στον Ατρόμητο. Σύνθημα νίκης με Ολυμπιακό από τους «πράσινους» που βλέπουν το ματς ως ζήτημα τιμής. Οργή για την κάρτα σε Μπεργκ. 

Καιρό είχε να διασκεδάσει το κοινό του ο Παναθηναϊκός. Στην καλύτερη εδώ και καιρό εμφάνισή τους μπροστά στο κοινό τους, οι «πράσινοι» επικράτησαν 2-0 του Ατρομήτου. 

[ads2]

Πέραν των βαθμών, ο Αντρέα Στραματσόνι μπορεί να χαμογελά για την κατά διαστήματα απόδοση της ομάδας του, αλλά και για τα «κέρδη» σε παίκτες.
Πάντως στον Παναθηναϊκό γνωρίζουν καλά πως οι μεγάλες «εξετάσεις» είναι μπροστά τους και αφορούν στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό. Μπορεί η απογοήτευση για τους χαμένους στόχους της σεζόν να μην μπορεί πλέον να φύγει, ωστόσο οι «πράσινοι» είναι αποφασισμένοι να δώσουν στον κόσμο τους τη μίνιμουμ ικανοποίηση μιας νίκης απέναντι στον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη». Μάλιστα όπως λένε πολλοί μέσα στην ομάδα, το ματς αντιμετωπίζεται ως ζήτημα τιμής. 

Στο παιχνίδι αυτό επιστρέφουν οι τιμωρημένοι για το χθεσινό παιχνίδι Μέστο, Αμπέντ και Λαγός. Ο Μπεργκ που συμπλήρωσε χθες επτά κίτρινες κάρτες δεν πρόκειται να εκτίσει μια από τις δύο αγωνιστικές του στο Φάληρο. Στον Παναθηναϊκό επικρατεί οργή για την απόφαση του Στυλιαρά να κιτρινίσει τον Σουηδό φορ, σε μια φάση που είχε προηγηθεί καθαρό φάουλ σε βάρος του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News