Χαμόγελα για την επιστροφή Αλεξανδρόπουλου!

Χαμόγελα για την επιστροφή Αλεξανδρόπουλου!

Ο Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος είναι και επίσημα ο νέος γιατρός του Παναθηναϊκού.

Ο χειρούργος ορθοπεδικός επιστρέφει στο Τριφύλλι μετά από 1,5 χρόνο και θα έχει στο πλευρό του ως άμεσο συνεργάτη τον γιατρό Άγγελο Ντίνα.

Ο Αλεξανδρόπουλος είχε δουλέψει με τους Γιώργο Δώνη και Νίκο Νταμπίζα οι οποίοι είχαν μείνει πολύ ικανοποιημένοι μαζί του σε όλους τους τομείς και κυρίως στη συνέπεια.

Το ίδιο μπορεί να καταφέρει και με τους Ιβάν Γιοβάνοβιτς και Χρήστο Κόντη οι οποίοι είναι πολύ απαιτητικοί από το ιατρικό τιμ.

Αναμφίβολα μιλάμε για μία πολύ σημαντική επιστροφή για τον Παναθηναϊκό, σε κρίσιμη καμπή της σεζόν, που οι απαιτήσεις έχουν εκτοξευτεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ορθοπεδικό χειρουργό, κ. Παναγιώτη Αλεξανδρόπουλο, ο οποίος επιστρέφει μετά από σχεδόν 1,5 χρόνο στο σύλλογο και αναλαμβάνει επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της ομάδας. Συνεργάτης του θα είναι ο ιατρός κ. Άγγελος Ντίνας.

Παράλληλα, ολοκληρώθηκε η συνεργασία με τον γιατρό κ. Παναγιώτη Κουλουμέντα, ο οποίος, παρά το βεβαρημένο πρόγραμμά του, προσέφερε τα μέγιστα στην ομάδα. Τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του”.

Παναθηναϊκός: Αλλαγές σε όλα τα επίπεδα – Ανακοίνωσε Αλεξανδρόπουλο!

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι ο Παναγιώτης Κουλουμέντας δεν θα συνεχίσει ως επικεφαλής ιατρός του ποδοσφαιρικού τμήματος και θα τον αντικαταστήσει ο ορθοπεδικός χειρούργος, Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος.

Ασφαλώς, η αλλαγή στο ιατρικό τιμ δεν προέκυψε ξαφνικά. Στο Τριφύλλι θεωρούν ότι η αποκατάσταση των τραυματισμών είχε περιθώρια βελτίωσης και κατόπιν συνεννόησης με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αποφασίστηκαν οι παρεμβάσεις.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News