Χαμό... έκανε ο Ρανγκέλ με το πρωτάθλημα της Ατλέκτικο Μινέιρο, αποθέωσε τον Χουλκ! (vid)

Χαμό... έκανε ο Ρανγκέλ με το πρωτάθλημα της Ατλέκτικο Μινέιρο, αποθέωσε τον Χουλκ! (vid)

Σε ένα ματς ακατάλληλο για καρδιακούς η Ατλέτικο Μινέιρο επικράτησε της Μπαϊα με 3-2 και κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Βραζιλία.

Πέντε γκολ σε δεκαπέντε (!) λεπτά σημειώθηκαν στο παιχνίδι της φιλοξενούμενης Ατλέτικο απέναντι στην Μπαϊα, με την πρώτη να κατακτά το πρωτάθλημα δύο αγωνιστικές πριν το τέλος, για πρώτη φορά μετά από 50 ολόκληρα χρόνια.

Η Μπαϊα προηγήθηκε με 2-0 (!) στο 62′ και στο 66′ με Οτάβιο και Ζιλμπέρτο. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Λούκας Ρανγκέλ πέτυχε τρία γκολ σε τέσσερα λεπτά! Χουλκ και Κένο στο 73′, στο 74′ και στο 77′ έκαναν την ολική ανατροπή και έφεραν το πρωτάθλημα στην Ατλέτικο.

Ο Ρανγκέλ εμφανίστηκε χαρούμενος στο Instagram με μια σειρά από ιστορίες και φίλησε το έμβλημα της αγαπημένης του ομάδας στη Βραζιλία.

Δείτε τα στιγμιότυπα:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News