Χαμηλά η μπάλα...

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε: Το κανάλι που θα δείξει το ματς και η ώρα μετάδοσης

Χαμηλά πρέπει να μείνει η μπάλα, παρά τη νίκη επί του Ολυμπιακού με 93-80.

Ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει ότι μπορεί να κερδίσει τον Ολυμπιακό ανεξαρτήτως φόρμας, ρόστερ, εποχής, τραυματισμών κ.ο.κ., όποτε δεν χρειάζεται να υπάρχει υπέρμετρος ενθουσιασμός για…άλλη μία μέρα στη δουλειά.

Η ομάδα επιβάλλεται να βελτιωθεί, καθώς αν αντί του Ολυμπιακού είχαμε απέναντι  π.χ. την ΤΣΣΚΑ ή την Φενέρ η διαφορά στο ημίχρονο δεν θα ήταν στο…-7, αλλά στο…-17 στην καλύτερη.

Τι κρατάμε από χθες; Τη ψυχωμένη εμφάνιση του Θανάση Αντετοκούνμπο, 15′ καλά λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, τον Λεκαβίτσιους, τον Γκιστ του δευτέρου ημιχρόνου και τους 93 πόντους με μόλις…11 ασίστς σε όλο το ματς.

Τι πετάμε από χθες; Το πάρτι των Τιμά και Τουπάν στο “3” (26 πόντους και οι δύο), τα 17 επιθετικά ριμπάουντ του Ολυμπιακού, όλο το πρώτο ημίχρονο, την (για την ώρα) αδυναμία του Λάσμε να ανταποκριθεί σε επίπεδο Euroleague και την κάκιστη αμυντική συμπεριφορά του Τόμας.

Αυτά για την ώρα. Επόμενη στάση…Εφές, σε ένα ματς που πρέπει να κερδίσει το “τριφύλλι” για να ψιλορεφάρει μία εκ των ηττών με Μπάγερν και Ζαλγκίρις.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News