Χάλκινος ο Λέων στη Μαδρίτη!

Χάλκινος ο Λέων στη Μαδρίτη!

Το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 130 κιλών κατέκτησε ο πρωταθλητής του Παναθηναϊκού Α.Ο., Νίκος Λέων στο Grand Prix Πάλης της Μαδρίτης.

Ο παλαιστής του Τριφυλλιού αν και ηττήθηκε από τον Ιάπωνα Sokoda με 2-1 κέρδισε τον Ισπανό και τον Πορτορικάνο αθλητή και βγήκε τρίτος.

Η προπονήτρια του Παναθηναϊκού Λια Νικολάου δήλωσε: “Με επιτυχία στέφθηκε το Grand Prix που συμμετείχαμε αφού στις λεπτομέρειες χάθηκε το ματς με τον Ιάπωνα. Τα στυλ και των δύο αθλητών δεν διέφεραν και ήταν ένα κλειστό ματς.

Αφιερώνουμε το μετάλλιο αυτό στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού που μας στηρίζουν και μπορούμε και φέρνουμε διεθνή μετάλλια στην χώρα. Ειδικότερα να ευχαριστήσουμε τον κ. Καπρο για την στήριξη του και αυτούς που είναι δίπλα μας τόσο καιρό!”

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News