Χάλκινος ο Ευμορφιάδης στη Σόφια!

Χάλκινος ο Ευμορφιάδης στη Σόφια!

Άλλη μια διάκριση για το νεαρό πυγμάχο του Παναθηναϊκού Α.Ο., Γιάννη Ευμορφιάδη καθώς στο τουρνουά πυγμαχίας της Λοκομοτίβ Σόφιας που διεξήχθη στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, ο αθλητής του Τριφυλλιού κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 46 κιλών.

Ο Ευμορφιάδης, υπό την καθοδήγηση του προπονητή της Ακαδημίας Λουτρακίου του Παναθηναϊκού Α.Ο., Τζίμυ Μαυραγάνη, είχε ως απολογισμό μία ήττα και μία νίκη στο τουρνουά, αποκομίζοντας έτσι, μαζί με το χάλκινο μετάλλιο και πολύτιμες εμπειρίες ενόψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων.

Η πρόοδος του Ευμορφιάδη αναδεικνύει τη συστηματική δουλειά του Γιάννη Αϊδινιώτη και των συνεργατών του για την ανάδειξη των νέων πρωταθλητών της Ελληνικής Πυγμαχίας που συνεχίζεται φυσικά βάσει του πλάνου του αρχιπροπονητή του Παναθηναϊκού Α.Ο..

Στο ταμείο και την Δευτέρα με Superleague και Γερμανία! Προγνωστικά στοιχήματος

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News