Χάλασε η μεταγραφή Χαντ στον Παναθηναϊκό, ως έχει με Ολυμπιακό

Χάλασε η μεταγραφή Χαντ στον Παναθηναϊκό, ως έχει με Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός πήγε για μεγάλο κόλπο στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου που δεν… πέτυχε, και στο φινάλε ενώ είχε κλείσει τον Χαντ του ΟΦΗ για μια επιπλέον λύση στους ακραίους, η μεταγραφή χάλασε με αποτέλεσμα το ρόστερ να συνεχίζει ως έχει, από θέση αουτσάιντερ για τη μάχη των τίτλων.
Χωρίς αλλαγές θα συνεχίσει το ρόστερ του Παναθηναϊκού εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Volley League. Το τριφύλλι κυνήγησε μία περίπτωση από το πάνω ράφι για τα άκρα, η οποία όμως δεν καρποφόρησε.

Έτσι οι ιθύνοντες της ομάδας θέλησαν να έχουν μία ακόμη επιπλέον λύση και συμφώνησαν με τον Στίβεν Χαντ. Ο Καναδός ακραίος, αδερφός του Τέιλορ που αγωνίζεται στον Μίλωνα ξεκίνησε τη σεζόν στον ΟΦΗ όπου και έμεινε ελεύθερος.

Ο παίκτης θα ερχόταν να πλαισιώσει τους Τσάτσιτς και Ανδρεόπουλο ως μία επιπλέον λύση. Όμως η μεταγραφή χάλασε με αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκός να μείνει χωρίς μεταγραφική κίνηση τον Ιανουαρίο, σε αντίθεση με τους άλλους τρεις διεκδικητές του τίτλου.

Το τριφύλλι θα μείνει με το υπάρχον ρόστερ κυνηγώντας μία δεύτερη σερί υπέρβαση για τη διατήρηση των κεκτημένων εντός Ελλάδος. Το έργο της ομάδας του Δημήτρη Ανδρεόπουλου φαντάζει δύσκολο, την στιγμή που τόσο ο Φοίνικας όσο και ο Ολυμπιακός ενισχύθηκαν σε θέσεις που πονούσαν ενώ και ο ΠΑΟΚ έκανε σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ του.

Προβεβλημένοι σύνδεσμοι

Όπου κι αν είσαι είναι και το καζίνο σου, με Live Blackjack & Ρουλέτα και τραπέζια με Έλληνες dealers αποκλειστικά για τα μέλη της Stoiximan. Πάτα εδώ!
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Πέμπτη τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Ρέντη για την έβδομη αγωνιστική και τελευταία του πρώτου γύρου.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να ενισχυθεί με την απόκτηση του Χαντ του ΟΦΗ, ωστόσο η μεταγραφή χάλασε.

Χωρίς αλλαγές θα συνεχίσει το ρόστερ του Παναθηναϊκού, διότι η κίνη για τον Χαντ δεν προχώρησε μέχρι τέλους.

Το τριφύλλι θα μείνει με το υπάρχον ρόστερ κυνηγώντας μία δεύτερη σερί υπέρβαση για τη διατήρηση των κεκτημένων εντός Ελλάδος.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Πέμπτη τον Ολυμπιακό στο κλειστό του Ρέντη για την έβδομη αγωνιστική και τελευταία του πρώτου γύρου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News