Χάλασαν το μυαλό του Νέντοβιτς

Αρμάνι - Παναθηναϊκός: Η κριτική των πρασίνων

Στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τη Ρεάλ, με το αίσθημα της απόγνωσης να έχει καταβάλει τον Παναθηναϊκό, ο Νεμάνια Νέντοβιτς έκανε το ματς ροντέο δημιουργώντας συνεχή ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα, αλλάζοντας τον ρυθμό.

Πάνω στην άγνοια κινδύνου που έχει και τον δολοφονικό του καρπό πήγε να στηθεί το colpo grosso.

Στο τέλος βέβαια όλος ο οργανισμός έμεινε με το παράπονο, τέτοιες αναμετρήσεις δίνουν στον ηττημένο προπονητή την αίσθηση να νιώσει «βλάκας» με τον τρόπο που έχασε έχοντας δει προηγουμένως την ομάδα του να κάνει υπέρβαση και ουσιαστικά να χαϊδεύει το ροζ φύλλο αγώνα.

Στις παρατάσεις όλα ήταν υπέρ των φιλοξενούμενων αφού είχαν να κάνουν με σκασμένους αντιπάλους, χώρια ότι η βοήθεια από την διαιτησία φάνηκε μεγαλοπρεπώς κάνοντας τον Πάμπλο Λάσο να νιώσει μεγαλύτερη σιγουριά και τον Ρούντι Φερνάντες «ψηλωμένο», με τον τελευταίο σε κάθε ευκαιρία να ανταλλάσσει trash talking με το Νέντοβιτς, βλέποντας ότι εκείνος ήταν το κλειδί.

Ο Σέρβος …τσίμπησε, στον πάγκο έχασαν το μυαλό τους με όσα έβλεπαν από τους ρέφερι, ε, δεν ήθελε παραπάνω πράγματα η Ρεάλ για να πάρει την 11η συνεχόμενη νίκη της απέναντι στον Παναθηναϊκό.

ΠΑΟ-Ρεάλ: Πήρε “φωτιά” ο Νέντοβιτς

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News