Χάκετ: «Θα λέω στα παιδιά μου πως κάποτε έπαιξα αντίπαλος με τον Παππά!»

Χάκετ: «Θα λέω στα παιδιά μου πως κάποτε έπαιξα αντίπαλος με τον Παππά!»

Ο Ντάνιελ Χάκετ θυμήθηκε στο basketnews.com τη θητεία του στον Ολυμπιακό και τις μάχες με τον Παναθηναϊκό ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στον Νίκο Παππά. 

Αναλυτικά όσα ανέφερε στον Χρήστο Καούρη για τη σειρά των αιωνίων στο πρωτάθλημα, αλλά και τον «3P»:

«Ήταν σφιχτοί οι αγώνες με τον Παναθηναϊκό, κρίθηκαν πραγματικά στις λεπτομέρειες. Ο Βασίλης (σ.σ Σπανούλης) πέτυχε τα νικητήρια καλάθια στο Game 2 και 4 και πήραμε το πρωτάθλημα. Είχαμε κι άλλες σπουδαίες προσωπικότητες, όπως ο Πρίντεζης. Τότε, κατάλαβα πόσο φανατικοί ήταν οι οπαδοί μας και νιώθω περήφανος που έπαιξα μπάσκετ στην Ελλάδα. Θυμάμαι πως εκείνα ήταν και τα τελευταία παιχνίδια του Διαμαντίδη.»




Για τη σχέση του με τον Παππά: «Έχουμε μια πιο βαθιά σύνδεση με τον Παππά. Τη σεζόν 2015-2016 είχαμε ξεκινήσει άσχημα τη σεζόν με τον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός μας είχε κερδίσει στο Κύπελλο, τότε, εγώ έμεινα περισσότερη ώρα στο παρκέ και δοκίμασα σουτάκια. Ένα εξ αυτών δεν είχε βρει στον στόχο και η έκφραση του προσώπου μου ήταν αστεία. Τότε, ο Παππάς με πείραξε στο ΟΑΚΑ δίχως να καταλάβω ακριβώς τι μου είπε.», ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Είχαμε μια κουβέντα με τον Παππά και κατάλαβα πως έχουμε πολλά κοινά σημεία. Είναι της ίδιας φύσης αθλητής με εμένα. Ένας ατρόμητος παίκτης. Ένας παίκτης που μπορεί να παίξω πάνω από το ταλέντο και τη φυσική του κατάσταση και πάντα θα το κάνει για τη φανέλα.»

Για τη φετινή τους συνάντηση: «Τον είδα και φέτος πίσω στην ομάδα , όταν επισκέφθηκα το ΟΑΚΑ με τη Βίρτους Μπολόνια. Του ζήτησα να ανταλλάξουμε φανέλες γιατί ήθελα να θυμάμαι τις μάχες μας στο παρελθόν. Ο Παππάς ήταν μέρος της διαδρομής μου στην Ελλάδα και θα ήθελα να λέω στα παιδιά μου πως έδωσα μάχες μαζί του, όταν ήμουν στον Ολυμπιακό και εκείνος στον Παναθηναϊκό.»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News