Χ. Ανδρεόπουλος: «Ιδιαίτερη μέρα για εμάς η Πέμπτη»

Χ. Ανδρεόπουλος: «Τι να πω εγώ για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού - Δεν χρειάζονται οδηγίες!»

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Φοίνικα Σύρου την Πέμπτη 28 Απριλίου στις 19:15 (sdna.gr) στο ΟΑΚΑ και ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος καλεί τους «αιώνια πιστούς» να το γιορτάσουν μαζί.

Όλα είναι έτοιμα για την φιέστα του «τριφυλλιού» απέναντι στον Φοίνικα Σύρου για την τελευταία αγωνιστική της Volleyleague.

Σε δήλωση του ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος τόνισε «Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο. Από κει και πέρα για εμάς η Πέμπτη είναι μια ιδιαίτερη ημέρα καθώς θα αγωνιστούμε στο ΟΑΚΑ στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος κόντρα στον Φοίνικα Σύρου. Περιμένουμε τους φιλάθους μας να έρθουν μαζικά και στον συγκεκριμένο αγώνα και να γιορτάσουμε όλοι μαζί την κατάκτηση του τροπαίου».

Ο λίμπερο του Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ Βασίλης Καρασαββίδης είπε: «Είναι το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος οπότε αυτό που θέλουμε είναι να κλείσουμε με όμορφο τρόπο τη χρονιά. Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα αποτελέσει την προθέρμανση για το League Cup, οπότε από αυτή την άποψη είναι σημαντικό. Το ουσιαστικό όμως είναι να υπάρχει ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο, να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι και να κλείσουμε τη σεζόν με μία νίκη».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News