ΜΠΡΙΖ – ΑΕΚ Live Streaming | Club Brugge – AEK

ΜΠΡΙΖ – ΑΕΚ Live Streaming

ΜΠΡΙΖ – ΑΕΚ Live Streaming

ΜΠΡΙΖ – ΑΕΚ Live Streaming:

Το τέταρτο φιλικό της δίνει η ΑΕΚ. Αυτό επί βέλγικου εδάφους. Μια ΑΕΚ που συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει των προκριματικών του Europa Conference League. Αντίπαλός της αυτή την φορά η βελγική Κλαμπ Μπριζ.

Club Brugge – AEK Live Streaming

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δούλεψε αρκετά πάνω στα αμυντικά λάθη που πραγματοποίησε το σύνολό του στα πρώτα φιλικά. Αυτό ήταν κάτι που φάνηκε στο νικηφόρο 2-0 επί της Άντβερπ. Στόχος σύμφωνα με τον Σέρβο τεχνικό είναι να διατηρηθούν τα επίπεδα ενέργειας σε ανάλογα επίπεδα. Αλλά και να απαλειφθούν εντελώς τα σφάλματα στα μετόπισθεν.

Στο τελευταίο βοήθησε και η ένταξη του Γιώργου Τζαβέλλα, που έκανε ντεμπούτο κόντρα στους Βέλγους. Μεταγραφικά, ο «δικέφαλος» ολοκλήρωσε την απόκτηση του Λε Ταλέκ, ο οποίος ήταν διακαής πόθος του Μιλόγεβιτς, ενώ σε καλό δρόμο βρίσκεται η περίπτωση του Σέρχιο Αραούχο, με τα τυπικά να απομένουν για τη συμφωνία με την Λας Πάλμας. Live Streaming

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ – ΑΕΚ ζωντανά

Η Κλαμπ Μπριζ κατέκτησε πέρσι το πρωτάθλημα στην Jupiler League στην ισοβαθμία με την Γκενκ, εξασφαλίζοντας αυτόματη είσοδο στους ομίλους του Champions League. Μέχρι στιγμής, η ομάδα του Φίλιπ Κλέμεντ έχει δώσει τέσσερα φιλικά παιχνίδια με απολογισμό δύο νίκες (Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, Ζούλτε Βάρεγκεμ), μία ισοπαλία (Μπέρσχοτ) και μία ήττα (Κορτράικ).

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης, το γεγονός ότι οι δύο ομάδες συναντήθηκαν το 2017 στους ομίλους Europa League, με την ΑΕΚ να επικρατεί 3-0 στο ΟΑΚΑ, ενώ το ματς των Βρυξελλών είχε έρθει ισόπαλο δίχως γκολ. Παναθηναικος

ΜΠΡΙΖ – ΑΕΚ Στοίχημα

Δείτε τις αποδόσεις για το ΜΠΡΙΖ – ΑΕΚ

ΜΠΡΙΖ – ΑΕΚ Live Streaming | Links:

Οι κορυφαίοι αγώνες παίζουν Live εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News