Break στο ΣΕΦ και... ολική επαναφορά στη Λεωφόρο! (vids)

Break στο ΣΕΦ και... ολική επαναφορά στη Λεωφόρο! (vids)

 

Ένας σπουδαίος Παναθηναϊκός χωρίς σέντερ επιβλήθηκε του Ολυμπιακού (76-81) στο σχεδόν άδειο από κόσμο ΣΕΦ, μείωσε σε 2-1 και επιστρέφει πλέον στη Λεωφόρο για την ισοφάριση στη σειρά των τελικών της Α1 γυναικών.

Με κορυφαίες παίκτριες τις Ριντ και Φιτζέραλντ που ηγήθηκαν στο σκοράρισμα, το Τριφύλλι πήρε το πρώτο και κρίσιμο παιχνίδι των φετινών τελικών και μετέφερε την πίεση πλέον, στον Ολυμπιακό.




Οι παίκτριες της Ελένης Καπογιάννη ήταν ανώτερες στα πρώτα 30 λεπτά της συνάντησης, αλλά κι όταν είδαν τη διαφορά να μειώνεται σε μονοψήφιο, έδειξαν χαρακτήρα και διατήρησαν σκορ νίκης.
Διαιτητές: Τσαρούχα-Θεονάς-Μηλαπίδης

Δεκάλεπτα: 14-21, 30-40, 45-60, 76-81

Ολυμπιακός (Ζίμπαρτς): Πλουφ 24, Σταμολάμπρου 19(2), Σταμάτη 3, Αλεξανδρή, Σπυριδοπούλου 8(1), Σύρρα, Νικολοπούλου 6(2), Δίελα, Βίτολα 9(1), Χάμπλιν 7.

Παναθηναϊκός (Καπογιάννη):Ριντ 24, Φιτζγκέραλντ 27(1), Ζιάκα, Σταμάτη 2, Λύμουρα 3, Κωτούλα, Γρηγοροπούλου, Μυλωνάκη, Χολμς 12(3), Χατζηνικολάου 12(1).



Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News