Μπράβο ρε Αντωνάκη!

Μπράβο ρε Αντωνάκη!

Σχεδόν ένα χρόνο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του ο Αντώνης Κόνιαρης επέστρεψε στην αγωνιστική δράση, αγωνιζόμενος με την εφηβική ομάδα του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα Νέων της ΕΣΚΑ.

Ο 19χρονος γκαρντ είχε υποστεί πέρυσι στα τέλη Μαΐου οστεοχονδρίτιδα στο δεξί αστράγαλο, με αποτέλεσμα να χάσει το Παγκόσμιο U19 της Κρήτης αλλά και το Ευρωμπάσκετ U18 στον Βόλο. Φέτος ακολουθεί από την αρχή της χρονιάς ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και πλέον έχει επιστρέψει στα παρκέ.

[ads2]

Μάλιστα, αγωνίστηκε με την εφηβική ομάδα στο παιχνίδι με τη Νίκη Αμαρουσίου, όπου οι μικροί «πράσινοι» επικράτησαν με 89-82 και προκρίθηκαν στον τελικό του πρωταθλήματος Νέων (U21) της ΕΣΚΑ.

Η επιστροφή του χαροποίησε μεταξύ άλλων τον εκπρόσωπό του, Τάσο Δελημπαλταδάκη, ο οποίος σε δημοσίευσή του στο facebook έγραψε: «Η πιο χαρούμενη στιγμή μου για το 2016… Η επιστροφή του Αντώνη Κόνιαρη».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News