Μπουρούσης: Με τις νίκες μας θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας

Μπουρούσης: Με τις νίκες μας θέλουμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας

Ο Γιάννης Μπουρούσης σε δηλώσεις του σε ιστοσελίδα τόνισε πως νιώθει καλά με την νέα του ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στο στάδιο της προετοιμασίας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπουρούσης στο SDNA:

[ads2]

Για την προετοιμασία της ομάδας;

«Έχουμε παίξει κάποια δυνατά φιλικά. Κάνουμε προπονήσεις και προσπαθούμε να βελτιωθούμε σε αυτά που είδε ο κόουτς στα φιλικά που δώσαμε στην Αθήνα, αλλά και στη Μόσχα. Στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι σε μία εβδομάδα όπου αρχίζουν οι επίσημες υποχρεώσεις μας με το Κύπελλο. Τα φιλικά πάντα βοηθούν. Γι’ αυτό γίνονται, για να ετοιμαστεί η ομάδα και να δούμε τις αδυναμίες μας»

 

Για το δυνατό σημείο και τους στόχους της ομάδας;

«Είναι νωρίς ακόμα για να αναφέρουμε το δυνατό μας σημείο. Πρέπει να δώσουμε επίσημα παιχνίδια, που κρίνουν πράγματα και στόχους και να δούμε τι χαρακτήρα θα βγάλουμε στο παρκέ».

 

Για τον ίδιο και την ομάδα:

«Δεν είμαι μόνο εγώ η ομάδα. Είναι όλη η ομάδα. Δεν θέλω να μιλάω αποκλειστικά για μένα. Γίνεται καλή δουλειά στην προετοιμασία. Ο κόσμος είναι χρόνια τώρα κοντά στην ομάδα, τη βοηθάει και είναι δίπλα του. Εμείς θέλουμε να τους δώσουμε χαρά με νίκες».

 

Οι παλιοί γνώριμοι:

«Δεν είναι μόνο ο Τζέιμς με τον οποίο ήμουν πέρυσι στην Μπασκόνια. Είναι και ο Καλάθης, είναι και ο Αντώνης, είναι και ο Ρίβερς. Γενικά, δόξα σοι ο Θεός, η ομάδα έχει ήδη 4-5 παίκτες που γνωρίζω καλά. Νιώθω πολύ καλά εδώ και αυτό θα με βοηθήσει πάρα πολύ για τη συνέχεια».

 

Η περσινή σεζόν;

«Η περασμένη σεζόν είναι παρελθόν. Για φέτος θα δείξει… Υγεία να έχουμε, αυτό είναι το σημαντικό. Το παρελθόν είναι παρελθόν. Τώρα έχουμε μπροστά μας νέους στόχους».

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News